Ataman'dan galibiyet yorumu

Spor Toto Basketbol Ligi'nin 25. haftasında sahasında Banvit'i 96-86 yenen Galatasaray Odeabank'ın başantrenörü Ergin Ataman, maça istedikleri gibi tempolu ve sert savunmayla başladıklarını söyledi.

NTV Spor 10.04.2016 - 18:26
Ataman'dan galibiyet yorumu

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Ataman, oyunun kontrolünü ellerinde tuttuklarını belirterek, "Devreye istediğimiz skorla girdik. İkinci yarı başında konsantrasyon sorunundan kaynaklanan 8-0'lık seri yedik ve yorgunluğumuz ön plana çıktı. Son periyotta hatalar yaptık ve onların dış atışlarını önlemekte sorunlar yaşadık. Uzatmada kontrolü yeniden elimize alarak daha iyi hücum ettik ve maçı kazandık." ifadelerini kullandı.

Galatasaray Odeabank kaptanı Sinan Güler ise zor olsa da istedikleri bir galibiyet aldıklarını ve kendi sahalarında kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

BANVİT CEPHESİ
Banvit Başantrenörü Selçuk Ernak, Galatasaray Odeabank ile bu sene üçüncü defa karşılaştıklarını ve ilk defa kaybettiklerini söyledi.

Rakiplerinin uzatmada kendilerinden daha iyi oynadığını ve tecrübesini sahaya yansıttığını dile getiren Ernak, "Uzatmada onlar kadar akıllı oynayamadık ama geriye düştüğümüz anlarda sahaya iyi bir karakter koyduk. Geriye düşsek de öne geçsek de mücadeleden vazgeçmiyoruz. Bu, genç bir takım için önemli bir özellik." değerlendirmesinde bulundu.

Ernak ayrıca, haftanın en önemli olayının Galatasaray Odeabank'ın ULEB Avrupa Kupası'nda finale kalması olduğunu ve hem sarı-kırmızılıların hem de THY Euroleague'de Fenerbahçe'nin Avrupa'da başarılı olmasını tüm kalbiyle dilediğini belirtti.

Banvit oyuncularından Nusret Yıldırım ise maça basit hatalarla başladıklarını ve iki kez geriden gelerek rakiplerini yakaladıklarını ama uzatmada yaptıkları basit hatalarla maçı kaybettiklerini aktardı.

 

Sayfa Yükleniyor...