Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda sırtlıyorlar: 3 isim zirvede

Süper Lig'de son düzlüğe girilirken en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını 4'e yükselten lider Galatasaray'da 3 futbolcunun performansı dikkat çekiyor.

Haber Merkezi - NTV Spor 28.04.2024 - 10:59
Galatasaray'ı şampiyonluk yolunda sırtlıyorlar: 3 isim zirvede

'de bitime 4 hafta kala liderlik koltuğunda oturan 'da 3 futbolcu fark yarattı. Sarı-kırmızılılarda , Dries Mertens ve öne çıkan isimler oldu.

MERTENS ASİSTLERİYLE FARK YARATIYOR

Adana Demirspor maçında 2 asist yapan Mertens, toplam 13 asist ile ligde lider konumda. Belçikalı futbolcu ayrıa son 6 maçta 9 gole katkı sağladı

MUSLERA REKOR GELİŞTİRDİ

Bu sezon toplam 17 hafta kalesini gole kapayarak kendine ait rekoru geliştiren Fernando Muslera, Süper Lig'de yüzde 81 ile en yüksek kurtarış yüzdesine sahip kaleci.

GOL MAKİNESİ ICARDI

21 gol ile Edin Dzeko'nun önünde gol krallığı tablosunda lider durumunda bulunan Mauro Icardi ise Süper Lig kariyerinde oynadığı 4383 dakikada 43 gol ve 14 asistlik katkı sağladı. Her 77 dakikada 1 gol atma başarısı gösteren Arjantinli yıldız, son 6 maçtaki performansıyla ile ise adeta büyülüyor. Icardi, son 6 maçta 7 gol ve 2 asist yaparak şampiyonluk yolunda Galatasaray'a en büyük desteği veren futbolcuların başında geliyor.

Sayfa Yükleniyor...