Valencia'da Feghouli sıkıntısı!

Valencia, Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli'yi kadro dışı bıraktığını açıkladı.

NTV Spor 11.04.2016 - 20:58
Valencia'da Feghouli sıkıntısı!

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, Feghouli hakkında disiplin soruşturması açıldığı belirtilip, konunun çözümlenmesine kadar Cezayirli futbolcunun kadro dışında kalacağı bildirildi.

Konuyla ilgili olarak İspanya Futbolcular Derneği ve İspanya Profesyonel Futbol Ligi'ni bilgilendiren Valencia Kulübü, Feghouli'nin iş akdinin geçici olarak feshedildiğini duyurdu.

Bu arada İspanyol basında yer alan haberlerde ise geçtiğimiz hafta Paris'te olduğu için bir antrenmanı kaçıran Feghouli'nin, Sevilla'ya karşı oynanan son lig maçının ardından sahada yapılan ısınma hareketlerine çıkmayı da reddettiği yazıldı.

Feghouli'nin kas ağrısı gerekçesiyle bugünkü antrenmana da çıkmadığı belirtilirken, 26 yaşındaki futbolcu hakkında disiplin soruşturması açılması ve kadro dışında tutulmasının arkasında bu gerekçelerin olduğu öne sürüldü. Valencia'nin Sevilla'yı 2-1 yendiği maçta yedek kalan Feghouli, 77. dakikada Mina'nın yerine oyuna girmişti.

Öte yandan Valencia ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitecek olan Feghouli'nin İngiltere'nin Tottenham Kulübü ile anlaşmak üzere olduğu iddia edildi. Fenerbahçe ve İnter'in de ilgilendiği Feghouli'ye Tottenham'ın sezon başına 3 milyon avro önerdiği ileri sürüldü.

Sayfa Yükleniyor...