"Bizim için bazı şeyler çok zorlaştı"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 0-0 biten Galatasaray maçı sonrası ümitsiz konuşurken "Hedefler bitmedi ama bizim için bazı şeyler gerçekten çok zorlaştı" dedi.

NTV Spor 13.04.2016 - 22:21
"Bizim için bazı şeyler çok zorlaştı"

Galatasaray maçında etkili olan tarafına kendileri olduğunu vurgulayan Vitor Pereira, "Bazen futbol bizi cevaplaması zor sorularla karşı karşıya bırakır. Bugün kendi sahasında oynayan takım kimdi? Biz sanki kendi sahamızda oynuyorduk. Maçın başından sonuna kadar kazanmak isteyen taraf bizdik. Nasıl kazanamadık bilmiyorum. Galatasaray ne yaptı? Kaç pozisyona girdiler? Cevaplaması zor sorular. Ancak futbolda böyle durumlarla karşı karşıya kalıyorsunuz. Rakipler az pozisyona giriyor bir gol atıyor maçtan galip ayrılabiliyor. Biz çok pozisyona giriyoruz ama gol bulamıyoruz. Çok pozisyon kaçırdık. Galatasaray'ın da hiç pozisyonu yoktu. İsteyen taraf bizdik. Taraftarımız yoktu burada. Ama kendi sahasında oynayan taraf gibiydik. Onlar sadece ataklarımıza direnmeye çalıştılar. Hedefler bitmedi ama bizim için bazı şeyler gerçekten çok zorlaştı" açıklamalarını yaptı. 

Gökhan Gönül'ün gerekli kişilerin sorumluluğu almaları gerekecek şeklindeki açıklamaları içinse Portekizli teknik adam, "Sorumluluk tamamen bizim. Bu sorumluluğu üzerimize almamız gerekir. Gol atamayan biziz. Bu akşam sahada neler olup bittiğini anlamıyorum. Bu kadar pozisyona girip kaçırıyoruz. 2 veya 3-0'la ayrılsak istediğimizi alaaktık. 2,3 veya 4-0 gibi bir sonuç olsaydı adil bir sonuç olurdu. Mücadelemize devam edeceğiz bir sonraki maçı kazanmaktan başka çaremiz yok. Ancak her şey bizim elimizde değil." sözleriyle şampiyonluk konusunda ümitlerinin zayıfladığını dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...