"Takıma enerji geldi"

PTT 1. Lig'de son 2 haftayı 6 puanla kapatarak ligde kalma yolunda önemli galibiyetler alan 1461 Trabzon'da, kulüp başkanı Bekir Aktürk, yeni teknik direktörleri Hüsnü Özkara ile takıma enerji geldiğini belirtti.

NTV Spor 14.04.2016 - 17:09
"Takıma enerji geldi"

Aktürk, yaptığı yazılı açıklamada, takımın havasının iyi olduğunu ve tüm futbolcularının istekli çalıştığını vurgulayarak, "Şimdi takımdaki herkes oynamak için elinden gelen çabayı sarf ediyor. Hocamız, ligi tanıyan ve tecrübesiyle kendini liglerde kabul ettirmiş bir isim. Yönetim kurulu olarak da kendisine güvenimiz tam" ifadelerini kullandı.

Cumartesi günü deplasmanda oynayacakları Adanaspor maçına da değinen Aktürk, "Her takım her takımı yenebiliyor ve her şey olabiliyor. Tüm rakiplerimize saygı duyuyoruz. Herkesin bir hedefi var, bizim de hedefimiz var ve bu doğrultusunda her maça kazanma adına çıkıyoruz. Yeni hocamız Hüsnü Özkara ile takıma enerji geldi. Taraftarlarımız da bize güveniyor ve bizden çok şey bekleniyor. Bu beklentilere cevap vermek zorundayız. Bunun için mücadele ediyoruz ve etmeye çalışıyoruz. Onların bu desteğini arkamızda hissettiğimiz sürece sezon sonunda mutlu sona ulaşacağız. Hafta sonu konuk olacağımız Adanaspor'u yenerek üçte üç yapmak istiyoruz. Bunu da başaracak gücümüz var" dedi.

Sayfa Yükleniyor...