Ebrar Karakurt'a Rusya'da skandal hareket

Rusya Ligi yarı final serisinin 5. maçında Ebrar Karakurt'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad, Dinamo Moskova'yı 3-1 mağlup ederek finale yükseldi. Karşılaşma sonrası sevinen milli voleybolcuya rakip takım kaptanı skandal bir harekette bulundu. Yaşananlar sonrası Ebrar Karakurt sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Haber Merkezi - NTV Spor 16.04.2024 - 06:30
Ebrar Karakurt'a Rusya'da skandal hareket

ile , Rusya Ligi final serisinin 5. maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı 'un formasını giydiği Lokomotiv Kaliningrad 3-1 kazanırken milli voleybolcuya rakibi tarafından yapılan hareket maçın önüne geçti.

EBRAR KARAKURT'A RAKİBİNDEN OLAY HAREKET

Sevinç gösterisinde bulunan Ebrar Karakurt'a Dinamo Moskova'nın kaptanı Goncharova el hareketi yaptı ve milli voleybolcuyu hakeme şikayet etti. O anlar kameralara yansırken Dinamo Moskova'dan yaşananlarla ilgili açıklama geldi. Moskova bu açıklama sonrasında ise Lokomotiv Kaliningradlı voleybolcuların sportmenlik dışı hareketlerde bulunduğunu iddia ettikleri bir video paylaştı.

DİNAMO MOSKOVA'DAN DİKKAT ÇEKEN ÖZÜR MESAJI

Dinamo Moskova açıklamasında, "Dinamo Moskova Kadın Kulübü ve takım kaptanı Nataliya Goncharova, 14 Nisan’da Moskova’da Lokomotiv’e karşı oynanan Süper Lig play-off serisinin beşinci yarı final maçında yaşananlar için taraftarlara ve izleyicilere resmi özürlerini sunuyor. Rakip takımın oyuncularının seri boyunca devam eden provakasyonlarına karşı yeterince sakin kalamadığımız için üzgünüz." ifadelerini kullandı.

EBRAR KARAKURT'TAN PAYLAŞIM

Ebrar Karakurt ise olay anına ait videoyu paylaşırken, "Spor ahlakı, provokasyon ve saygı en son konuşmamız gereken şey… Rakip takım kaptanının maç içinde yaptığı hareketler üzerine konuşalım." dedi.

Sayfa Yükleniyor...