Antalyaspor - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 37. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Antalyaspor ve Adana Demirspor kozlarını paylaşıyor. Sergen Yalçın yönetimindeki Antalyaspor, taraftarının önünde Adana Demirspor’u mağlup ederek galibiyet hasretine son vermek istiyor. Kırmızı-beyazlı ekip ligde oynadığı son 3 karşılaşmada mağlup oldu. Adana Demirspor ise rakibi karşısında kazanarak puan sıralamasında üzerinde yer almayı hedefliyor. Antalyaspor - Adana Demirspor maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Peki Antalyaspor - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, karşılaşmanın detayları…

Haber Merkezi - NTV Spor 16.05.2024 - 09:45
Antalyaspor - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Trendyol Süper Lig 37. hafta)

Sezonun sona ermesine iki hafta kala mücadeleleri nefes kesiyor. Düşme hattında ve zirvede önemli mücadeleler futbolseverleri bekleyecek. Antalyaspor ve Adana Demirspor ise haftaya hedefsiz giren iki takım oldu. Antalyaspor ve Adana Demirspor’un düşme tehlikesi bulunmazken iki takımda kalan maçlarını kazanarak sezonu kapatmayı hedefliyor. Antalyaspor’da Adana Demirspor mücadelesi öncesinde Adama Buksa, Sagiv Jehezkel gibi oyuncuların performansı dikkat çekti. Peki Antalyaspor - Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadeleye ilişkin son bilgiler…

?

Trendyol ’in 37. haftasında Antalyaspor ve Adana Demirspor karşı karşıya gelecek.

Corendon Airlines park Antalya Stadı’nda oynanacak mücadele 17 Mayıs cuma günü saat 20.00’da başlayacak.

Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

ANTALYASPOR SON DURUM

Sergen Yalçın’ın çalıştırdığı Antalyaspor, ligde oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi. Kırmızı-beyazlı ekip haftaya topladığı 46 puanla 10. sırada giriyor.

Antalyaspor bu sezon genelinde oynadığı maçlarda 11 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 41 kez sarsarken kalesinde ise 47 gol gördü.

ADANA DEMİRSPOR SON DURUM

Adana temsilcisi ise ligde oynadığı son 5 mücadelede 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşadı.

Sezon genelinde oynadığı 36 karşılaşmada 10 galibiyet, 14 beraberlik ve 12 mağlubiyeti bulunan Adana Demirspor haftaya topladığı 44 puanla 11. sırada giriyor.

Sayfa Yükleniyor...