"İpler yeniden elimize geçiyor"

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Ferudun Tankut, "Multigroup Alanyaspor maçını kazandığımızda rakibimizin 2 puan önüne geçiyoruz. İpler yeniden elimize geçiyor" dedi.

NTV Spor 16.04.2016 - 13:54
"İpler yeniden elimize geçiyor"

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Multigroup Alanyaspor maçını kazandığımızda rakibimizin 2 puan önüne geçiyoruz. İpler yeniden elimize geçiyor" dedi.

Takımın Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenmanını izleyen Tankut, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın PTT 1. Lig'de Multigroup Alanyaspor ile çok önemli bir maça çıkacaklarını, karşılaşmanın telafisinin olmadığını söyledi.

Futbolcuların moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu ve bunun için çalıştıklarını belirten Tankut, "Taraftarlarımızın bu maça gereken desteği, ağırlığı vermesi gerekiyor. Multigroup Alanyaspor maçını kazandığımızda rakibimizin 2 puan önüne geçiyoruz. İpler yeniden elimize geçiyor. Böylece Süper Lig yolunda çok büyük bir mesafe kat edeceğiz" diye konuştu.

Tankut, futbolculara güvendiklerini, maçta 3 puan alarak yola devam edeceklerine inandıklarını kaydetti.

Kırmızı-mavili ekip, yarın iç sahada yapacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kart cezalıları İzzet Yıldırım ve Alexe'den yoksun Metin Türker Tesisleri'nde kampa girdi.

Kardemir Karabükspor ligde 51 puanla üçüncü, Multigroup Alanyaspor ise 52 puanla ikinci sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...