Real'den üst üste 7. galibiyet

La Liga’nın 33. haftasında Getafe deplasmanına giden Real Madrid 5-1 kazandı; üst üste 7. galibiyetini aldı.

NTV Spor 16.04.2016 - 19:08
Real'den üst üste 7. galibiyet

Camp Nou'da aldığı deplasman galibiyetiyle şampiyonluk yarışına tekrar dahil olan Real Madrid, hafta içinde Wolfsburg karşısındaki resitaline Getafe maçında da devam etti.

Real Madrid 3 gün önce Fransa'nın EURO 2016 kadrosuna alınmadığını açıklayan Benzema ile 29. dakikada öne geçti. Fransız santrfor ligdeki 21. golünü attı. Benzema böylece kariyer rekorunu kırdı.

40. dakikada Isco, Benzema'nın asistinde şık bir vuruşla skoru 2-0 yaptı ve son haftalardaki çıkışını devam ettirdi. Soyunma odasına iki farklı önde giden Real Madrid, ikinci yarıda hız kesmedi.

50. dakikada Gareth Bale, Benzema'nın maçtaki ikinci asistinde golü atan isim oldu ve farkı üçe çıkardı. Bu sezon ligdeki 16. golünü atan Bale, kariyerindeki en yüksek sayıya ulaştı.

İlerleyen dakikalarda oyunu rölantiye alan Real Madrid'i Sarabia uyandırdı. Moi Gomez'in asistinde skoru 84. dakikada 3-1 yapan İspanyol oyuncuya cevap gecikmedi. 88. dakikada James skoru 4-1 yaptı.

Perdeyi kapayan isim Cristiano Ronaldo oldu. Wolfsburg'a hat-trick yaparak gündeme oturan Portekizli yıldız, Jese'nin asistinde 90'da skoru 5-1'e getirdi ve sonucu belirledi.

Bu sezon ilk kez üst üste yedi maç kazanan Real Madrid bu galibiyetle puanını 75 yaptı ve maç fazlasıyla lider Barcelona'nın 1 puan arkasına geldi.

Sayfa Yükleniyor...