Gomez'den şamipyonluk sözleri ve teşekkür!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Mario Gomez, takım arkadaşlarına teşekkür etti. Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan toplantıda söz alan Alman oyuncu, bu sezon göstediği performansta takım arkadaşlarının katkısının büyük olduğunu vurguladı.

NTV Spor 19.04.2016 - 14:09
Gomez'den şamipyonluk sözleri ve teşekkür!

Beşiktaş'ın son yıllardaki en golcü futbolcusu olan Mario Gomez, bu sezon siyah-beyazlı forma ile çıktığı 37 maçta 24 kez fileleri havalandırdı. İki yıllık İtalya macerasının ardından, Stuttgart ve Bayern Münih'de top koşturduğu dönemdeki istatistiklerini yeniden yakalayan alman golcü, performansında takım arkadaşlarının katkısını göz ardı etmedi.

Siyah beyazlı takımın son oynadığı Sivasspor maçının ardından yapılan toplantıda söz alan Gomez, takım arkadaşlarına teşekkür etti. Attığı goller ve performansının yükselmesinde takım arkadaşlarının önemli etkisi olduğunu söyleyen Gomez, "Bu golleri tek başıma atamazdım. Takım olarak iyi bir grafik yakaladık ve son beş maç öncesi liderliğimizi sürdürdük. Her takımda skoru üreten oyuncular daha fazla ön plana çıkar ama burada hepimizin ön planda olması gerekiyor. Ben hiç bir maçı tek başıma kazanmadım. İyi bir takım olmasaydık bu gol sayısına çıkamazdı. Hepinize bana vermiş olduğunuz katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Sezon sonuna kadar bu şekilde dedam edip, şampiyon olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...