İngiltere'de yarış kızıştı!

İngiltere Premier Lig'de şampiyonluk yarışı yeniden kızıştı. Stoke City’yi deplasmanda 4-0 yenen Tottenham, bitime 4 hafta kala, lider Leicester City ile arasındaki puan farkını 5'e indirdi... Üstelik Leicester City, önümüzdeki 2 maçta, golcüsü Jamie Vardy'den yararlanamayacak gibi görünüyor.

NTV Spor 19.04.2016 - 15:42
İngiltere'de yarış kızıştı!

Leicester City'nin, evinde West Ham ile 2-2 berabere kalmasının ardından, Tottenham'ın golcüsü Harry Kane, sosyal medya hesabından avına yaklaşan aslanların işte bu fotoğrafını paylaşmıştı.

Kane, Stoke City karşısında attığı 2 golle bu fotoğrafın hakkını da verdi. Delle Alli'nin de 2 gol bulduğu maçı 4-0 kazanan Londra ekibi, bitime 4 hafta kala, lider Leicester City ile arasındaki puan farkını 5'e indirdi. Sezona yavaş başlayan Harry Kane, ilk 9 haftada sadece 1 gol attıktan sonra, geçen sezonki formuna kavuştu. Golcü oyuncu, son 25 haftada 23 kez fileleri havalandırarak, bu sezonki toplam gol sayısını 24'e çıkardı.

Kane'i gol krallığı yarışında 22 golle takip eden Leicester City'li Jamie Vardy ise Disiplin Kurulu'nun hakkında alacağı kararı bekliyor. West Ham maçında kendisini yere attığı gerekçesiyle 2. sarı karttan oyun dışı kalan Vardy'nin, hakeme yaptığı bu hareket nedeniyle cezasının en az 2 maça çıkması bekleniyor. Leicester City'nin, bu sezon hiç maç kaçırmayan Vardy'nin yokluğunda neler yapacağı merakla bekleniyor. Bu hafta sonunda Swansea'yi ağırlayacak Leicester City, sezonu zorlu Manchester United, Everton ve Chelsea maçlarıyla noktalayacak.

Sayfa Yükleniyor...