Roma'da buzlar eridi!

Roma'nın teknik direktörü Luciano Spalletti, son oynanan Atalanta maçının ardından ikinci kez sorun yaşadığı takım kaptanı Francesco Totti ile her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

NTV Spor 19.04.2016 - 21:00
Roma'da buzlar eridi!

Serie A'nın 34. haftasında Torino ile sahasında hafta içi yapacağı maç öncesi konuşan Spalletti, Atalanta karşılaşması sonrası gerginlik yaşadığı kaptan Totti ve takımının sonraki maçına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Spalletti, soyunma odasında İtalyan futbolcu ile arasında yaşananların orada kalması gerektiğini belirterek, "Maç sonrası, takımı hazırlıksız bulduğum noktaları ve hataları söylemek için buradayım. Beni, kurallar koymak ve takımda bütünlüğü sağlamak adına Roma kulübesinin başına getirdiler." ifadelerini kullandı.

"Bugünlerde sadece Totti konuşuluyor çünkü o, Roma'da tarih yazdı." diyen Spalletti, "Francesco ile her şey yolunda. Dün antrenmanda görüştük ve Bergamo'da olanları açıklığa kavuşturduk. Ben antrenörüm ve tabii ki takımın uyması gereken kurallar konusunda müdahalelerde bulunacağım ama tekrar ediyorum, Francesco ile her şey yolunda." diye konuştu.

Deneyimli teknik adam, takımının son iki maçta berabere kalmasına ilişkin ise "Bazen her şeyin doğru yolda gitmediği zamanlar olabiliyor. Bologna ve Atalanta beraberliklerini bu şekilde değerlendiriyorum. İyi şeyler yapmak isteyen bir takımız ama bu her zaman böyle olmuyor." şeklinde görüşünü belirtti.

Formsuzluğu ile bir süredir eleştirilerin gündeminden düşmeyen Bosnalı golcüsü Edin Dzeko hakkında da konuşan İtalyan teknik adam, "Dzeko, şimdi bana değerini göstermeli. Artık daha fazla zamanı kalmadı." değerlendirmesini yaptı.

Spalletti, rakipleri Torino'nun dikkat edilmesi gereken bir takım olduğunu ve sezonu iyi bir dereceyle kapatmak için uygun şartlara sahip olduğunu kanıtladığını vurguladı.

Bu arada, son iki ayda iki kez tartışma yaşayan Totti ve Spalletti'nin, dünkü antrenmanda çekildiği belirtilen yan yana ve neşeli bir görüntü sergilediği fotoğrafları, İtalyan basınında geniş yer tuttu.

 

 

Sayfa Yükleniyor...