İpek İstanbul Cup'a veda etti

TEB BNP Paribas İstanbul Cup teklerde İpek Soylu, İsviçreli rakibi Stefanie Voegele'ye 2-0 yenilerek elendi.

NTV Spor 20.04.2016 - 16:58
İpek İstanbul Cup'a veda etti

TEB BNP Paribas İstanbul Cup Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda teklerde İpek Soylu, İsviçreli rakibi Stefanie Voegele'ye 2-0 yenilerek elendi.

Garanti Koza Arena'da oynanan maçta 20 yaşındaki İpek, İsviçreli rakibi karşısında, ilk sette servis oyunlarında hata yaptı. İpek, sadece bir kez servis oyunu kazandığı seti 6-2 kaybetti.

WTA sıralamasında 176. sırada yer alan İpek, ikinci sete servis kırarak başlamasına rağmen ilk 6 oyun sonunda 4-2 geri düştü. Agresif oyununu korta yansıtan İpek, üst üste servis kırdı ve 9. oyun sonunda 5-4 öne geçti. Toparlanan Voegele, sonraki 3 oyunu kazanarak seti 7-5, 1 saat 32 dakika süren maçı da 2-0 kazanarak ikinci tura yükseldi.

Teklerde bir diğer maçta Bulgar raket Tsvetana Pironkova ile 5 numaralı seribaşı Makedon oyuncu Danko Kovinic karşılaştı. Oldukça çekişmeli geçen ve 1 saat 58 dakika süren maçı Kovinic, 7-5 ve 7-6'lık setlerle 2-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi.

ÇİFTLERDE İLK YARI FİNALİST BELLİ OLDU
Çiftlerde ilk yarı finalist Laura Pous Tio (İspanya) - Renata Voracova (Çek Cumhuriyeti) ikilisi oldu.

Tio-Voracova çifti, çeyrek finalde 2 numaralı seri başı Oksana Kalashnikova (Gürcistan) - Johanna Larsson (Ukrayna) ikilisini 6-3 ve 6-2'lik setlerle eleyerek yarı finale çıktı.

Çiftlerde ilk tur maçında sürpriz bir sonuç alındı. Turnuvanın 1 numaralı seribaşı Ukraynalı tenisçiler Kateryna Bondarenko-Olga Savchuk çifti, Japon raketler Nao Hibino-Kurumi Nara ikilisine 6-3 ve 6-2'lik setlerle 2-0 yenilerek elendi.

Sayfa Yükleniyor...