"Destek olup, Süper Lig'de olalım"

PTT 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, herkesin takıma destek olması gerektiğini söyledi.

NTV Spor 20.04.2016 - 20:15
"Destek olup, Süper Lig'de olalım"

İldiz, Çamlık Spor Tesisleri'ndeki antrenmanda gazetecilere yaptığı açıklamada, final maçları oynadıklarını ve bunların çok zor olduğunu belirterek, kalan 4 maçlarını da kazanmak istediklerini kaydetti.

İyi mücadele eden bir kadroya sahip olduklarını ancak sonuca gitmekte zorlandıklarını anlatan İldiz, şöyle konuştu:

"Bu takıma emek veren herkese destek olunması lazım. Kulüp başkanımız ve yöneticileri dahil herkes özveriyle mücadele ediyor. Futbol 3 neticeli bir oyun. Bu dönemde 'ben' değil 'biz' olmalıyız. Birlikte bu ekibe destek olup önümüzdeki sezon Süper Lig'de olalım. Herkes gelinen noktanın farkında değil. İstediğiniz veya istemediğiniz sonuçlar olabiliyor. Bu kulübe herkes destek olsun. Gereksiz spekülasyonların dışında kalarak bu takım hedeflerini yakalayacaktır."

Multigroup Alanyaspor maçında hakem Bülent Yıldırım tarafından tribüne gönderilmesinin ardından Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi yönündeki soruya ilişkin İldiz, "Türk futbol kamuoyu da gülüyordur. Ömrümde ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım. Futbol ve hakem camiası benim davranışımı bilir. Sevgili Bülent yanlış anladı galiba, çizgiyi biraz ihlal etmiş olabilirim." diye konuştu.

Hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Şanlıurfaspor'u mağlup etmeleri durumunda teknik direktörlük kariyerinde 100'üncü galibiyetine ulaşacağının hatırlatılması üzerine İldiz, şunları aktardı:

"Sayısal istatistiklerle fazla ilgilenmiyorum ama inşallah Karabükspor'u el birliğiyle Süper Lig'e yükseltiriz. Burası bir kurum takımı. Çok sempatik bir yeri var. Bunları daha önce başardık ve bu sene de başarırız. Tek amacımız, takımı bir üst lige çıkarmaktır. Sadece tek isteğimiz bu. Son dönemde kulübe destek verilsin."

Öte yandan kırmızı-mavili takım, İldiz yönetiminde bütün futbolcuların katılımıyla 23 Nisan Cumartesi günü deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Sayfa Yükleniyor...