Pereira'dan rotasyon!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Torku Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira, ligde son oynanan Mersin İdman Yurdu maçının ilk 11'ine göre 6 değişiklik yaptı.

NTV Spor 20.04.2016 - 21:39
Pereira'dan rotasyon!

Ligde oynadığı Mersin İdman Yurdu maçında ilk 11'de yer alan futbolculardan Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Josef ile van Persie'yi Torku Konyaspor karşısında yedek soyunduran Portekizli çalıştırıcı, Volkan Demirel ve Alves'i ise 18 kişilik maç kadrosuna almadı. Bu futbolcuların yerine Fabiano, Şener Özbayraklı, Ba, Kadlec, Ozan Tufan ve Fernandao ilk 11'de sahaya çıktı.     
        
Fenerbahçe; Fabiano, Şener Özbayraklı, Kjaer, Ba, Kadlec, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Alper, Nani, Volkan Şen, Fernandao ilk 11'i ile maça başladı.              

Sarı-lacivertli takımda yedeklerde kaleci Ertuğrul Taşkıran, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Diego, Van Persie, Mehmet Topuz ve Gökhan Gönül yer aldı.     
              
TORKU KONYA'DA 6 DEĞİŞİKLİK
Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman da Eskişehirspor ile ligde oynanan karşılaşmanın ilk 11'ine göre takımını 6 değişiklikle sahaya sürdü.     
        
Eskişehirspor maçının ilk 11'inde bulunan kaleci Serkan Kırıntılı, Selim Ay, Douglas, Halil İbrahim Sönmez, Kibong ve Traore'nin yerine Kaya Tarakçı, Vukovic, Mehmet Uslu, Ömer Ali Şahiner, Holmen ve Meha'yı ilk 11'e dahil etti.     

Torku Konyaspor, karşılaşmaya, Kaya Tarakçı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Volkan Fındıklı, Ömer Ali Şahiner, Holmen, Meha, Rangelov 11'i ile başladı.     
        
Yeşil-beyazlılarda yedeklerde, kaleci Serkan Kırıntılı, Selim Ay, Traore, Mbamba, Hadziahmetovic, Douglas ve Bajic yer aldı.

Sayfa Yükleniyor...