"Kırmızı kart ağır!"

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray'a 3-1 yenilen Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Hikmet Karaman, karşılaşmada 10 kişi kalmalarının ardından ikinci golü yediklerini ve demoralize olduklarını söyledi.

NTV Spor 20.04.2016 - 22:13
"Kırmızı kart ağır!"
Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Karaman, maçın başında önemli bir gol pozisyonu kaçırdıklarını belirterek, "Güçlü bir takıma karşı oynadık. Maça çıkmadan önce taktik konuşmasında oyuncularıma Eto'o'yu  örnek gösterdik. Karşı karşıya kendi vuruşu yapmadı, yanındaki arkadaşına çıkardı. Oynadığımız Akhisar Belediyespor, Sivasspor, Kayserispor karşılaşmalarında buna benzer bireysel pozisyonlarımız oldu. Oyuncularım yanındaki arkadaşına çıkarsa boş kaleye attıracak ve sonuca giderek farkı da açtıracak. 10 kişi kaldık, ikinci golü yedik ve bu bizi demoralize etti. Rakibimizin ise golü bulduktan sonra güveni arttı. Nihayetinde oynadığınız takım Galatasaray. Onlarda da eksik var ama bizde de 3 eksik vardı. Eren, Kweuke, Koray yok." değerlendirmesinde bulundu.     
        
Karaman, gördükleri kırmızı kartın çok ağır olduğunu düşündüğünü ifade ederek, "Deniz'in pozisyonu ofsayt mı değil mi? Belki Hakan Balta'nın kırmızı kartı da ağır karar, bilemiyorum. Görüntülere baktım, kızıyorum ama bir de dönüp baktığınız zaman kapasitenin üstüne çıkarak bu kadar zorluyoruz. Üçüncü golde Podolski, üç kişinin arasında vurdu, gol oldu. Aynı pozisyonda Ahmet gol yapsa belki 2-2 olacak." diye görüş belirtti.

Sayfa Yükleniyor...