"En iyiyi vermeye çalışıyorum"

Torku Konyaspor karşısında Fenerbahçe'nin ikinci golünü kaydeden Nani, takım halinde iyi bir görüntü sergilediklerini söyledi ve “Fenerbahçe için en iyiyi vermeye çalışıyorum” dedi.

NTV Spor 21.04.2016 - 00:00
"En iyiyi vermeye çalışıyorum"

Karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Nani “İyi bir maç çıkardık. Takım halinde iyi bir görüntü sergiledik. Kolektif oynama anlamında güzel bir oyun çıkardık. Herkes üzerine düşeni en iyi şekilde yaptı. Ligde oynadığımız maçı burada kaybetmiştik. Bu maçın zor olacağının farkındaydık, karşımıza çıkabilecek zorlukların farkındaydık.  Önemli bir sonuç aldık. Şu anda konsantrasyonumuzu sürdürmeliyiz çünkü önümüzde önemli maçlar var" dedi.

Fenerbahçe formasıyla sahaya çıktığı her maçta aynı düşünce ve istekle oynadığını ifade eden Nani, “Fenerbahçe için mücadele etmeye gayret gösteriyorum. Hem hücum hem de savunma anlamında katkıda bulunmaya çalışıyorum. Bazen işler daha az iyi gidiyor. Ama her zaman Fenerbahçe için en iyiyi vermeye ve iyi sonuçlar almasına katkıda bulunmaya çalışıyorum” diye konuştu.

Son olarak gol vuruşunu anlatan Portekizli yıldız “Golden önce iki tane duran top kullanmıştım ve ikisinde de top istediğimden daha fazla yükseldi. İstediğim yere topu gönderemedim. O dakikadan sonra anladım ki topa az güçle vurduğunuzda bile top istediğiniz yere gidiyor. Az kuvvet uygulanması gereken bir top olduğunu anladım. Orta yerine kaleye vurmaya karar verdim ve gol oldu” ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...