Atalanta - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İtalya Kupası final maçı şifresiz mi yayınlanacak?

İtalya Kupası’nda final heyecanı Atalanta- Juventus maçıyla yaşanacak. Şampiyonluğu ezeli rakibi İnter’e kaptıran siyah-beyazlılar, sezonu kupayla tamamlamak istiyor. Atalanta ise bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da gösterdiği başarıyla dikkat çekti. Atalanta, UEFA Avrupa Ligi’nde finale yükselme başarısı gösterirken dikkatler Juventus maçına çevrildi. Sakatlığı sebebiyle forma giyemeyen Kenan Yıldız’dan sevindiren haber geldi. Atalanta - Juventus mücadelesi şifresiz olarak yayınlanacak. Peki Atalanta - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 15.05.2024 - 12:46
Atalanta - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İtalya Kupası final maçı şifresiz mi yayınlanacak?

Atalanta, ’nda Fiorentina, Milan ve Sassuolo gibi takımları mağlup ederek finale yükseldi. Juventus ise Lazio, Frosinone ve Salernitana’yı saf dışı bırakarak finale uzandı. İtalya Kupası finalinde Atalanta ve Juventus karşı karşıya gelecek. Futbolseverler ise mücadelenin hangi kanaldan canlı yayınlanacağını araştırıyor. Fabio Maresca'nın düdük çalacağı mücadele Roma Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. Omzunda sakatlığı bulunan Kenan Yıldız, Atalanta mücadelesinin kadrosunda yerini aldı. Peki Atalanta - Juventus maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Atalanta - Juventus maçı şifresiz mi? İşte, karşılaşmanın başlangıç saati…

?

İtalya Kupası’nda finalde Atalanta ve Juventus karşı karşıya geliyor. Roma Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak mücadele 15 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00’da başlayacak.

ATALANTA - JUVENTUS MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

Avrupa’da bu sezon gösterdiği başarıyı finalde tekrar etmek isteyen Atalanta, Juventus’u mağlup ederek kupayı müzesine götürmek istiyor.

Juventus ise lig şampiyonluğunu İnter’e kaptırırken sezonu kupayla tamamlamak istiyor. Atalanta - Juventus karşılaşması TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GÖZLER KENAN YILDIZ’DA

Kritik mücadele öncesinde Juventus’un en skorer isimleri, Vlahovic, Chiesa, Rabiot, Gatti ve Milik oldu.

19 yaşındaki Kenan Yıldız, bu sezon İtalya Kupası’nda çıktığı iki maçta 120 dakika süre alırken 2 gol atma başarısı gösterdi. Sakatlığı bulunan Kenan Yıldız maç kadrosunda yerini aldı. Allegri’nin şans vermesi durumunda Kenan Yıldız’ın sahaya ilk 11’de çıkması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...