Ve şampiyonluk kupası Çağla Büyükakçay'ın ellerinde!..

TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta şampiyon olan Çağla Büyükakçay kupa seramonisinde duygusal anlar yaşadı. Hayalinin gerçek olduğunu dile getiren Büyükakçay, "Hayatımın en güzel günü" dedi.

NTV Spor 24.04.2016 - 19:24
Ve şampiyonluk kupası Çağla Büyükakçay'ın ellerinde!..

Şampiyonluk töreninde, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Ahmet Murat Binark ve Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş da hazır bulundu.

Kupayı Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın ellerinden alan Çağla Büyükakçay duygularını anlatmakta güçlük çekerken, "Öncelikle ilk İstanbul Cup'ı oynadığımda 15 yaşımdaydım. Dünyanın en iyi tenisçilerini bu turnuvada gördüm. Onlardan çok şey öğrendim. En büyük hayellerimden birisi bu kupayı kazanmak oldu. Hayatımın en güzel günü. Tabii ki her oyuncu gibi, insan ilk WTA şampiyonluğunu evinde kazanmak ister. Ben gerçekten çok şanslıyım." dedi.

Teşekkür edecek çok kişi olduğunu kaydeden ve 43 bin dolar para ödülü alan Çağla Büyükakçay, "Hayatımda bulunan, bugün burada iyi performans sergilememi sağlayanş, buralarda beni hayal eden ailem ve başta annem" dedikten sonra, annesine dönerek, "Başardık" ifadelerini kullandı.

Çağla Büyükakçay'ın bu sözleri uzun süre alkışlandı.

Şampiyon tenisçi daha sonra başarısında katkısı olanlara teşekkür etti.

Turnuvanın ikincisi Kovinic ise kupasını ve 21 bin 400 dolar para ödülünü TEB Genel Müdürü Leblebici, Garanti Koza Yönetim Kurulu Başkan Vekili Binark takdim etti.

Kupa töreninden sonra şarkıcı Ajda Pekkan konser verdi.

Sayfa Yükleniyor...