Savunma komple değişti!

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe'yi konuk eden Trabzonspor, savunmasında önemli eksikliklerle sahaya çıktı.

NTV Spor 24.04.2016 - 20:23
Savunma komple değişti!

Bordo-mavili takımın savunmasında geçen hafta Gençlerbirliği maçında gördüğü sarı kart ile cezalı duruma düşen Mustafa Yumlu ile sakatlıkları bulunan Akakpo ve Cavanda, forma giyemedi.     
       
Savunmanın sağında Salih Dursun, stoperde ise Aykut Demir'in yanında Bosingwa görev yaptı. Savunmanın solunda ise Musa Nizam forma giyen isim oldu.     
              
KALEDE ONUR GÖREV YAPTI

Trabzonspor'da kalede Estaban'ın yerine Onur Kıvrak forma giydi.     

Ligin en son 23. haftasındaki Osmanlıspor maçında oynayan ve daha sonra dizinden menüsküs ameliyatı olan Onur Recep Kıvrak, 7 maç sonra tekrar 11'deki formasına kavuşarak, kaptan olarak sahaya çıktı.     
        
Bordo-mavili taraftarlar sahaya çıkan kaptanlarına sevgi gösterileriyle tezahüratta bulundu. Onur, taraftarların kendisini çağırması üzerine karşılaşmada yedek soyunan kaleci Estaban Alvarado ile tribünler önüne gitti.     
              
SALİH DURSUN KARTTAN SONRA İLK KEZ
Trabzonspor'da ligin 22. haftasında Galatasaray ile oynanılan maçta hakem Deniz Ateş Bitnel'e kırmızı kart göstermesinin ardından gündeme oturan Salih Dursun, savunmadaki eksikliklerin ardından ilk kez oynadı.

Galatasaray maçında aldığı 3 maçlık kırmızı kart cezasının ardından 5 maçta da  görev yapamayan Salih Dursun, 8 maç sonra Fenerbahçe karşısında forma hasretini sonlandırdı.     
        
Forvette ise Muhammet Demir ile görev alan Cardozo, 2 maç sonra 11'de sahaya çıktı. Geçen hafta oynayan futbolculardan Erkan Zengin yedek beklerken, Marin 18 kişilik kadroda yer almadı.

Sayfa Yükleniyor...