Trabzon basınından isyan!

Trabzon'da yayımlanan yerel gazeteler, Spor Toto Süper Lig'de tatil edilen Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında yaşananları eleştirdi.

NTV Spor 25.04.2016 - 14:51
Trabzon basınından isyan!

Karadeniz gazetesi, ilk sayfasında "Trabzon'un kara gecesi", son sayfasında da "Sözün bittiği yer" başlığına yer verirken Hüseyin Avni Aker Stadı'nın utanç gecelerinden birini yaşadığını yazdı.

Karadeniz'de İlkhaber gazetesi ise "Böyle taraftara da böyle güvenliğe de yazıklar olsun" başlığını attı.

Kuzey Ekspres gazetesi "Çok acı" başlığını kullandığı haberde, "Trabzon bu değil... İhtilal yapan şehrin görüntüsü bu değil. Trabzonspor, bu hiç değil. Kötü futbol, tarihi fark. Rezil hakem. Oyuna girmek istemeyen futbolcu. Hakem döven taraftar. Formasını çıkartıp 'bitti' diyebilen kaptan." ifadelerine yer verdi.

Karadeniz'den Günebakış gazetesi "Rezalet" başlığını atarken güvenlik zafiyetinin olayları tetiklediğini belirtti.

Sesimiz Trabzon gazetesi ise ilk sayfasında "Sonunda taraftarı çıldırttınız" başlığını kullanırken, "Kişiliksiz futbolunuz, ruhsuz mücadeleniz, Fenerbahçe maçında sabırları taşırdı. Avni Aker 89. dakikada karıştı." ifadelerini kullandı.

Karadeniz'de Son Nokta gazetesi 'Rezalet', Taka Gazetesi ise "Taraftarı çıldırttılar. Bir değil, iki değil, üç değil. 10'uncu adaletsizlikte Trabzonspor tribünleri patladı." şeklinde yorum yaptı.

Sayfa Yükleniyor...