"Merak etmeyin, kupa stadımıza gelecek"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olacaklarına inandığını belirterek, "Puan kaybettik diye herkes böyle bir havalarda oldu ama hiç merak etmeyin biz o kupayı stadımıza getireceğiz." dedi.

NTV Spor 25.04.2016 - 16:54
"Merak etmeyin, kupa stadımıza gelecek"

Bayrampaşa Beşiktaşlılar Derneğinin açılışına katılan Fikret Orman, burada yaptığı konuşmada, sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını savundu.

Şampiyonluğa kilitlendiklerini vurgulayan Orman, "Şampiyonluğa gidiyoruz. Puan kaybettik diye herkes böyle bir havalarda oldu ama hiç merak etmeyin, biz o kupayı stadımıza getireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın. Beşiktaş, tüm camiasıyla taraftarıyla şampiyonluğa kilitlenmiş bir vaziyettedir. Futbolcuları da aynı şekilde." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'de dün oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle üzgün olduğunu belirten Orman, "Hep birlikte üzüldük. Böyle çirkinliklerin olmamasını diliyoruz. O kupayı o stada getireceğiz. Beşiktaş, kendi taraftarının önünde o turu atacak. Bundan emin olun. İnanın. Biz inanıyoruz. Futbolcu arkadaşlarımıza, teknik heyetimize inanın. Hiç şüpheniz olmasın." diyerek sözlerini tamamladı.

Sayfa Yükleniyor...