ManU'dan Sanches'e 60 milyon Euro!

Manchester United transfer sezonunu erken açtı. Kırmızı Şeytanlar'ın, Renato Sanches'in transferi için Benfica ile 60 milyon Euro'ya el sıkıştığı iddia edildi.

NTV Spor 26.04.2016 - 11:06
ManU'dan Sanches'e 60 milyon Euro!

İngiliz basınında yer alan haberlere göre Manchester United, Renato Sanches'in transferi konusunda Benfica ile anlaştı. Arsenal, Real Madrid, Paris Saint Germain, Bayern Münih ve Manchester City'nin de gündeminde olan Portekizli oyuncu için ManU, Benfica'ya 4 yıla bölerek 60 milyon Euro ödeyecek.

Manchester United'in eski menajeri ve kulüp direktörü Sir Alex Ferguson'un Sanches'le sözleşme imzalanması konusunda tavsiyede bulunduğu kaydedilirken, 18 yaşındaki oyuncunun menajeri Jorge Mendes'le kulübün yakın ilişkilerinin bu transferde etkili olduğu kaydedildi.

İlk maçına 30 Ekim'de 4-0'lık Tondela maçında çıkan, o karşılaşmanın ardından 5'i Şampiyonlar Ligi olmak üzere 28 maça çıkan Sanches'in, Temmuz'da 35 yaşına girecek Michael Carrick ile Bastian Schweinsteiger'e alternatif olarak takıma katılacağı vurgulandı.

Geçen Sonbahar'da Benfica'nın ilk 11'inde kendine yer bulan ve 2021 yazında bitecek bir sözleşmeye imza atan başarılı orta saha oyuncusunun serbest kalma bedeli ise 60 milyon Euro aolarak belirlendi.

Sayfa Yükleniyor...