11 attı 1 yedi!

Fenerbahçe son oynadığı 3 maçta 11 gol atarken kalesinde sadece 1 gol gördü. Bu maçlarda Volkan Şen, Nani ve van Persie'nin istatistikleri ise dikkat çekti.

NTV Spor 26.04.2016 - 11:27
11 attı 1 yedi!

Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk hedefini sürdüren Fenerbahçe'de son 3 maçta adeta patlama yaşandı.

Önce ligde Mersin İdmanyurdu'nu Kadıköy'de 4-1 yenen sarı-lacivertliler, ardından kupada deplasmanda Torku Konyaspor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı. Fenerbahçe son olarak tamamlanamayan maçta Trabzonspor önünde 4-0 öndeydi. Teknik direktör Vitor Pereira'nın öğrencileri böylece bu 3 maçı 11 gol atıp, 1 gol yiyerek geçmiş oldu.

Fenerbahçe'de hücum oyuncularının katkısı da bu dönemde dikkat çekti. Volkan Şen son 3 maçta 4 gol atarak öne çıkan oyuncu oldu. Nani de 2 gol, 3 asist yaparak Volkan ile birlikte skora en çok katkı yapan isimlerden biri oldu. Son dönemdeki formu eleştirilen Robin van Persie ise son 3 maçı da boş geçmedi ve takımına 3 gol, 1 asistle yardımcı oldu.

Hücumda Alper Potuk'un performansından da memnun olan Vitor Pereira'nın önümüzdeki maçlarda da bu dörtlüden vazgeçmesi beklenmiyor.
 

Sayfa Yükleniyor...