"Bayern'e hazırladığımız tek kurnazlık..."

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında yarın Bayern Münih ile karşılaşacak Atletico Madrid'in teknik direktörü Diego Simeone, sadece kazanmaya konsantre olduklarını söyledi.

NTV Spor 26.04.2016 - 22:34
"Bayern'e hazırladığımız tek kurnazlık..."

UEFA kuralları gereği maç öncesinde her iki takımın teknik direktörü ve ikişer futbolcusu, Vicente Calderon Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına katıldı. Atletico Madrid Teknik Direktörü Simeone, "Bayern'e karşı hazırladığımız tek kurnazlık, maçı kazanmayı düşünmek. Turu geçmek için sadece iyi bir defansa sahip olmak yetmez, goller de atmalıyız. Bayern karşısında arayacağımız şey de bu olacak." değerlendirmesini yaptı.

Her maça ayrı odaklanma felsefesini asla bırakmadıklarını vurgulayan Arjantinli teknik adam, "Sadece bir şeye konsantre oluyoruz, o da kazanmak." dedi. Simeone, "Hem teknik direktör hem de takım olarak sürekli kendilerini yeniliyorlar. Bizi çok zor bir maç bekliyor. Maçı istediğimiz yere getirmeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

Atletico Madridli futbolculardan Fernando Torres, "Barcelona maçı artık geçmişte kaldı. Kimse onu konuşmuyor. Biz yeni bir tarih yazmak istiyoruz. Güzel, zevkli ve zor bir tur bizi bekliyor. İnşallah bir hafta sonra bir adım ilerdeyiz diyebiliriz." diye konuştu.

Yarınki maçın kendilerini heyecanlandırdığını belirten Gabi de "Sezon başında Real Madrid ve Barcelona'dan farklı olarak kimse bizi favori göstermedi. Ancak heyecanımız, her şeyi kazanma arzumuz ve mücadelemizle buraya kadar geldik." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...