Chelsea'nin ilk transferi...

İngiltere'de bu sezon beklentilerin uzağında kalan Chelsea, gelecek yıla yönelik çalışmalarına devam ediyor. Menajerliğe Antonio Conte'yi getiren Maviler'in Roma'nın Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan'ın transferini de bitirdiği iddia edildi.

NTV Spor 27.04.2016 - 15:15
Chelsea'nin ilk transferi...

Chelsea bu sezon beklentilerin uzağında kalırken, yeni yılın planlamasına devam ediyor. Gelecek yıldan başlamak üzere İtalya Milli Takım Teknik Direktörü Antonio Conte ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Chelsea, yeni sezon için Roma'nın Belçikalı orta saha oyuncusu Radja Nainggolan ile de anlaştı.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre; Chelsea Belçikalı oyuncu için yaklaşık 35 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Antonio Conte'nin ilk transferi olacak ve bazı kaynaklara göre 40 milyon Euro ödenecek Nainggolan, İngiliz ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak.

Taraflar arasında ilk görüşmenin bu ayın başlarında başladığı kaydedilirken, Roma Sportif Direktörü Walter Sabatini'nin 7 Nisan'da Stamford Bridge'de görüntülendiği ve Chelsea patronlarıyla transfer görüşmesi ayarladığı ifade edildi. Son 48 saatte de Roma ve oyuncunun temsilcileriyle anlaşmaya varıldığı bildirildi.

Seri A'yı yakından tanıyan Conte'nin, Juventus'la sportif ve mali açıdan başedebilmek için Roma'nın her sezon en iyi bir oyuncusunu sattığını bildiği kaydedilirken, bu amaçla da Radja Nainggolan'ı istediği vurgulandı. 46 yaşındaki Chelsea'nin yeni menajerinin gündemindeki diğer isimlerin ise Kostas Manolas ve Leonardo Bonucci olduğu öne sürüldü.

Sayfa Yükleniyor...