Hummels Bayern'i istedi

Borussia Dortmund'un kaptanı Mats Hummels, Bayern Münih'e transfer olmak istediğini doğruladı. Dortmund yönetimi ise Hummels için henüz resmi teklif almadığını açıkladı.

NTV Spor 29.04.2016 - 11:23
Hummels Bayern'i istedi

Mario Götze ve Robert Lewandowski'nin ardından Borussia Dortmund'un bir yıldızı daha Bayern Münih yolunda. Sarı-siyahlıların 27 yaşındaki kaptanı Mats Hummels, Bavyera ekibine transfer olma talebini yönetime resmen iletti.

Dortmund yönetimi resmi web sitesinden yaptığı açıklamada, "Savunma oyuncusu Mats Hummels, yönetim kurulumuza, Bundesliga'daki rakibimiz Bayern Münih'e transfer olmak istediğini söyledi" ifadesini kullandı.

Sarı-siyahlı yönetim, bununla birlikte henüz Bayern Münih'ten resmi bir teklif almadığını duyurdu. Hummels'in sözleşmesinin 30 Haziran 2017'ye kadar devam ettiğini hatırlatan yönetim, başarılı oyuncunun kontratında herhangi bir serbest kalma bedeli bulunmadığının da altını çizdi.

Resmi açıklamada, "Hummels'in takımdan ayrılması, Bayern Münih'in oyuncumuz için belirlediğimiz bonservis bedelini ödemesine bağlı" denildi.

Alman basını, Bayern Münih'in, Dortmund'dan daha önce transfer ettiği Mario Götze ve bir miktar para karşılığında Hummels'i kadrosuna katmaya çalışacağını yazıyor.

Sayfa Yükleniyor...