Platini'den ilginç benzetme!

Futboldan 6 yıl men edilen UEFA Başkanı Michel Platini, cezasına yaptığı itirazın ardından Spor Tahkim Mahkemesindeki duruşmasına katıldı. Duruşmada, eski FIFA Başkanı Blatter de tanık olarak ifade verdi.

NTV Spor 29.04.2016 - 15:39
Platini'den ilginç benzetme!

Futboldan 6 yıl men edilen UEFA Başkanı Michel Platini, cezasına yaptığı itirazın ardından Spor Tahkim Mahkemesi'ndeki (CAS) duruşmasına katılırken, eski FIFA Başkanı Sepp Blatter ise tanık olarak ifade verdi.

İsviçre medyasında yer alan haberlere göre, Lozan kentinde basına kapalı gerçekleştirilen duruşma için Platini, Lozan'daki CAS merkez binasına TSİ 08.00'de giriş yaparken, Blatter ise 10.30'da duruşmaya katıldı.

Duruşma öncesinde basına konuşan Platini, cezasını kaldırılacağını umut ettiğini belirterek, "Bugün finali oynanan ve yeni başlayan bir maçtayız. Umarım sonuç iyi olacak. Umutluyum, kazanacağız" dedi.

Blatter ise Platini'nin duruşmasında şahit olarak soruları cevaplandıracağını kaydetti.

CAS'ın Platini hakkındaki son kararını gelecek hafta açıklaması bekleniyor.

Blatter'in Platini'ye 2 milyon İsviçre frangı verdiği gerekçesi·yle FIFA, i·ki· futbol adamınıda 8 yıl futboldan men cezasına çarptırmıştı. FIFA Tahkim Kurulu, görevi askıya alınan Platini'nin 8 yıllık cezasını 6'ya indirmiş, sonrasında Platini, bu cezaya itirazda bulunarak CAS'a başvurmuştu.

Sayfa Yükleniyor...