"Galatasaray ile iftihar edecekler"

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, NTV Spor'dan Evren Göz'ün sorularını yanıtlarken camiaya umutlu mesajlar verdi.

NTV Spor 29.04.2016 - 17:35
"Galatasaray ile iftihar edecekler"

Avrupa kupalarına katılmamalarına ihtimal vermediğini söyleyen Özbek, "Oyuncular, Galatasaray'ın neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi biliyorlar" dedi. Yeni teknik direktör konusunda ser verip sır vermeyen Özbek, "İş bittikten sonra kesin açıklamayı yapacağım" diye konuştu. Galatasaray'ın EuroCup şampiyonluğu sonrası taraftarın istifa davetlerinin nedenini bilmediğini kaydeden Özbek," Taraftar ve camia şundan emin olsun, onlar da Galatasaray ile iftihar edecekler." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın Avrupa Kupalarına katılamama ihtimalini "Böyle bir ihtimali hiç düşünmüyorum" diye yanıtlayan Dursun Özbek, "Takıma güveniyorum. Onlar Galatasaray'ın şu anda neye ihtiyacı olduğunu gayet iyi biliyorlar." dedi.

Teknik direktör arayışları konusunda ser verip sır vermeyen Özbek, "Şu manada çalışmalarımız son derece ciddi bir şekilde devam ediyor. Sonuçlanmadan açıklama yapmak istemiyorum. Bir kaç gün daha beklemek gerekiyor." ifadelerini kullandı.  

"Teknik direktör Alman ekolünden mi gelecek?" sorusu üzerine ise Özbek, "Hiçbir şekilde açıklama yapmak istemiyorum. Bu Galatasaray'ın menfaatlerine zarar verir. Anlaşma yapıldıktan sonra açıklama yapacağım." yanıtını verdi.  

Sportif AŞ'deki yeni yapılanma konusunda ise Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Futbolda bu sene çok başarılı olamadık. Bu başarıyı getirmek üzere futbolun patronu Sportif A.Ş için kendi içimizde de görüşmeler yapıyoruz. Bize katkı verecek kişilerle görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray'a fayda verecek insanlarla görüşüyoruz. Onları da bünyemize alacağız" demekle yenitndi.

"SPORTİF AŞ'YLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAKINDA..."
Deneyimli isimler mi Sportif A.Ş'nin yönetimine gelecek sorusu üzerine ise Özbek, "Fazla detayı sorma. Camia şundan emin olsun, önümüzdeki sezon Galatasaray çok farklı bir şekilde sahaya çıkacak. Son derece iyi hazırlanıyoruz. Kısa zamanda görüşmeler bittikten sonra açıklamaya yapacağım. Çarşamba günkü basketboldaki şampiyonluğumuz bütün camiayı etkiliyor. Futbolcuları da etkilemiş durumda. Bu rüzgarlar arzuladığımız yere geleceğimize inanıyorum." yanıtını verdi.

"GALATASARAY İLE İFTİHAR EDECEKLER"
Galatasaray taraftarının Abdi İpekçi'de EuroCup şampiyonluğunun kazanılmasından hemen sonraki "yönetim istifa" şeklindeki tezahüratları da sorulan Dursun Özbek umutlu mesajlar verdi ve şu ifadeleri kullandı, "Taraftar benim taraftarım. Galatasaray'ın taraftarı. Onların söylemlerini saygıyla karşılıyoruz; ama bir Avrupa kupası zaferinden sonra bunu niye söylediklerini anlamış değilim. Taraftarla hiçbir zaman tenakuza düşmem. Onlar başımızın tacı. Galatasaray varsa onlarla beraber var. Onlar da belki bizim performansımızı yükseltmemizi bekliyor. Biz de yükselterek onların istediği Galatasaray'ı vermekle yükülmüyüz. Bu yükümlülüğü biliyorum bunu da hissediyorum. Biraz sabırlı olsunlar. Onlar da Galatasaray'la iftihar edecekler. Bunu da hissediyorum."

Sayfa Yükleniyor...