"Tepkim normal çünkü kazanmak istiyorum"

Galatasaraylı Lukas Podolski, 1-1 biten Bursaspor maçında Yasin'e gösterdiği girdiği diyaloğu anlatırken, "Tepkim normal çünkü kazanmak istiyorum" dedi. Alman oyuncu pozisyonla ilgili Yasin'le konuştuğunu kaydederken, "Bu konu bizim için kapandı" açıklamalarını yaptı.

NTV Spor 29.04.2016 - 23:05
"Tepkim normal çünkü kazanmak istiyorum"

"1-1'lik sonuç bizim için çok kötü bir sonuç" diyen Lukas Podolski, "Biz burada kazanmak istiyorduk; ama kazanamadık. Maçta da kazanmak için bir sürü fırsat bulduk. Ama maç bittiğinde skor da 1-1'se bunların hiçbirinin bir anlamı yok." ifadelerini kullandı.

Bursaspor maçında Galaltasaray'ın önceki karşılaşmalara nazaran daha fazla pozisyon ürettiğinin hatırlatılması ve gelişimi değerlendirmesi istenen Podolski, "Son haftalarda daha fazla pozisyona giriyoruz. Son maçlarda daha fazla değerlendirebiliyorduk; ama bugün maalesef şanssızdık. En sonunda baktığımızda 2 puan kaybettik. Bu da lig için karar verici kayıplar olabilir" analizini yaptı.

"TEPKİM NORMAL ÇÜNKÜ KAZANMAK İSTİYORUM"
Yasin'le maç içerisinde yaşadığı tartışmayla ilgili de konuşan Alman oyuncu, "Kesinlikle bununla ilgili sıkıntı yok. Maçın içerisinde duygusal anlar oluyor. Bazı duygular yaşıyoruz. Bu aynı şekilde bir faul pozisyonu olduğunda rakip oyuncuyla veya hakemle de tartışma yaşanabiliyor. Takım arkadaşımızla da bu tür tartışmalara girebiliyoruz. Bunlar maçın içerisindeki duygu patlamasıyla olan şeyler. Bunla ilgili tartışılacak bir şey değil ve soyunma odasında da Yasin'le konuştum ve bu konu bizim için kapandı. Son 5 maçtır gol atıyorum, pozisyon buluyorum, tepkim normal, çünkü kazanmak istiyorum. Futbol duygular ile oynanan bir oyun ve sahada her zaman en iyisini vermeye çalışıyorum" açıklamalarını yaptı.

Sayfa Yükleniyor...