Ümit Özat veda etti!

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Ümit Özat, maçtan sonra oyuncularıyla vedalaştı.

NTV Spor 29.04.2016 - 23:33
Ümit Özat veda etti!

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'ın futbol aşığı olduğunu belirterek sözlerine başlayan Ümit Özat "Kendisi futbol manyağıdır. Futbolu çok seviyor. Çalışmayı ve kendisini yenilemeyi çok seviyor. Kendinizi yenileyemezsiniz bu çarkın içerisinde kalamazsınız. Konya ve Rize bir antrenör başarısıdır. Kweuke ve Eren Albayrak olsaydı, Çaykur Rizespor takımı 45-50 puanda olurdu" değerlendirmesinde bulundu.     
              
Futbol emekçisi olduğunu ifade eden Ümit Özat "Bir şeyler yapmaya çalıştık. Kayserispor ile aramızda 3 puan kaldığı dönemde, maddi ve manevi birlikteliği sağlayabilseydik daha iyi yerlerde olabilirdik." diye konuştu.      
        
Duygulu anlar yaşayan ve oyuncularla vedalaştığını vurgulayan Ümit Özat, "Son 3 maçta onlarla olmak isterdim dağılmasınlar diye. Ancak önümüzdeki yıl getirecekleri hoca en azından belki 3 maç takımı görür. Eksikleri görür ve istediği mevkilere oyuncu alır. Böyle bir karar aldık. Oyunculara 3 gün izin verdim. Yönetim kalan son 3 maçta 'sen takımın başında sahaya çık' derlerse benim için sorun değil. Herkese teşekkür ediyorum. Benim için güzel bir tecrübe oldu. Benden yana hakkım helal olsun. Onların da varsa haklarını helal etsin." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...