Hayal kırıklığı!

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ryan Donk ve Martin Linnes, ligin ikinci yarısında beklenen performansın altında kaldı. Sarı-kırmızılılar, büyük umutlarla transfer ettiği 2 oyuncudan şu ana dek istediği katkıyı alamadı.

NTV Spor 30.04.2016 - 19:25
Hayal kırıklığı!

Galatasaray'ın devre arasında kadrosuna kattığı Ryan Donk ve Martin Linnes, ligin ikinci yarısında beklenen performansın oldukça altında kaldı. Sarı kırmızılılar, iki oyuncudan şu ana dek istediği katkıyı alamadı.
 
Kasımpaşa'dan 2.5 milyon Euro karşılığında 2.5 yıllığına sözleşme imzalanan Ryan Donk, Spor Toto Süper Lig'de yalnızca 7 maçta 90 dakika sahada kaldı. Orta sahada Felipe Melo'ya alternatif olarak düşünülen Hollandalı yıldız, gol atma ya da asist yapma başarısı gösteremedi. Deneyimli futbolcu 3 sarı, 1 kırmızı kart gördü. Ziraat Türkiye Kupası'nda toplamda 5 maça çıkan Donk, 1 gol 2 asist ile oynadı.

Lazio ile oynanan Avrupa Ligi maçlarında kadroda yer alan Hollandalı futbolcu, 1 asist yapmıştı. Donk'un görev yaptığı bölgede Mustafa Denizli zaman zaman Chedjou'yu kullanmış, Riekerink takımın başına geldikten sonra ise genelde orta sahada Bilal ve Emre'ye şans vermişti.
 
Sarı kırmızılıların sağ bek sorununu çözmek için Molde'den büyük umutlarla transfer ettiği Martin Linnes de performansı ile hayal kırıklığı yaratıyor. Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray forması ile 8 maça çıkan Norveçli oyuncu yalnızca 5 kez 90 dakika oynayabildi. Kupada ise 6 kez ilk 11'de şans bulan Linnes, Molde Avrupa Ligi'nde yer aldığı için Galatasaray'ın UEFA kadrosunda yer alamamıştı.

24 yaşındaki oyuncu 2 milyon Euro karşılığında 3.5 yıllık sözleşme imzalamıştı. Denizli döneminde daha çok şans bulan Linnes, Riekerink ile birlikte yedek kulübesine çekilmişti. Hollandalı çalıştırıcı sağ bekte Koray, Semih ve Sabri'ye görev vermişti.

Sayfa Yükleniyor...