Pereira 11'ini değiştirmedi!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Gaziantepspor'la oynadıkları maçta, ilk 11'inde değişikliğe gitmedi.

NTV Spor 01.05.2016 - 19:41
Pereira 11'ini değiştirmedi!

Portekizli teknik adam, Spor Toto Süper Lig'deki son 3 müsabakaları  Galatasaray, Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmalarında sahaya sürdüğü ilk 11'i bozmadı.

Kadro istikrarını ligin son haftalarında sağlayan Pereira, kalede Volkan Demirel'e şans verirken, savunma dörtlüsünü Gökhan Gönül, Bruno Alves, Simon Kjaer ve Hasan Ali Kaldırım'dan oluşturdu. Sarı-lacivertlilerde savunmanın önünde Mehmet Topal ve Josef de Souza oynadı. Pereira, kanatlarda son haftaların formda isimleri Volkan Şen ile Alper Potuk'a yer verdi. Fenerbahçe'de forvet arkasında Luis Nani şansı bulurken, ileri uçta Robin van Persie forma giydi.

Sarı-lacivertli takımda Raul Meireles ve Mehmet Topuz'un yanı sıra, uzun süredir sakatlığı bulunan Lazar Markovic ile kadro dışı bırakılan Caner Erkin 18 kişilik listede yer almadı.

Fenerbahçe'nin yedek kulübesinde ise Fabiano Ribeiro, Ozan Tufan, Jose Fernandao, Diego Ribas, Şener Özbayraklı, Michal Kadlec ve Abdoulaye Ba oturdu.

TERÖRE ORTAK TEPKİ
Fenerbahçeli ve Gaziantepsporlu futbolcular, sahaya çıktıkları pankartla terör olaylarına ortak tepki gösterdi.

Her iki takımın futbolcuları sahaya ellerinde, "Terörü lanetliyoruz" pankartıyla çıktı. Tribünler pankarttan dolayı iki takımın futbolcularını da alkışladı ve "Şehitler ölmez vatan bölünmez" diye bağırdı.

İKİ DAKİKA GEÇ BAŞLADI
Fenerbahçe-Gaziantepspor maçı, Kulüpler Birliği Vakfının, geçen hafta Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta yaşanan olaylara dikkati çekmek amacıyla aldığı karar doğrultusunda, 2 dakika geç başladı.

İki takımın futbolcuları ve hakemler orta yuvarlakta omuz omuza girerek iki dakika bekledi. Bu sırada sarı-lacivertli taraftarlar alkışlarla futbolcular ve hakemlere destek verdi.

Taraftarlar iki dakikalık sürede, "Trabzon kümeye" tezahüratında da bulundu.

GAZİANTEPSPOR'DA 6 DEĞİŞİKLİK
Gaziantepspor, geçen hafta sahasında 3-1 kaybettiği Gençlerbirliği maçının ilk 11'ine göre 6 değişiklikle sahaya çıktı.

Abdülkadir Kayalı, John Chibuke, Anton Putsila, Hakan Çinemre, Barış Yardımcı, Habibou'nun yerine Gaziantepspor'da, Elyasa Süme, Emre Nefiz, Orkan Çınar, Muhammed Ildız, Lima Abuda ve Doğanay Kılıç ilk 11'de oynadı.

Sayfa Yükleniyor...