"Stat tamam, sıra şampiyonlukta"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyah beyazlı kulüp için yeni bir devrin başladığını söyledi. Orman, kulüp dergisi için kaleme aldığı yazıda Vodafone Arena'nın açılışı ile birlikte zor günlerin geride kaldığını ve şampiyonluk kupasını yeni stadyumda kaldıracaklarını vurguladı.

NTV Spor 02.05.2016 - 12:55
"Stat tamam, sıra şampiyonlukta"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, yeni stadyumun açılışının ardından bir sonraki hedeflerinin şampiyoluk olduğunu söyledi.

Kulübün aylık dergisinden camiaya seslenen Orman, "Başkan seçilme onurunu yaşadığımdan beri sanırım en mutlu, en gururlu, en heyecanlı yazımı yazıyorum. 25 Mart 2012 tarihinden bu yana sizlere ne söz verdiysek, hepsini hayata geçirmek için elimizden geleni yaptık. Sözlerimizi tutabilmemiz için en önemli hedefimiz stadımızın aynı yerinde, daha modern bir şekilde yapılmasıydı. Ne mutlu ki, çok zor günlerden bugünlere kadar geldik. Camimıza Vodafone Arena gibi muhteşem bir mabedi kazandırdık. Sponsorluk gelirleri ve taraftarlarımızın maddi-manevi desteği dışında kasamıza bedelsiz bir kuruş bile girmedi. Her tuğlasında Beşiktaşlılar'ın emeği olan stadımıza sonunda kavuştuk. Artık beşiktaş için yeni bir devir başladı. Beşiktaş imkanları ve geliri ile en büyük kulüp haline geldi. Sırada Şeref'iyle oynayıp, Hakkı'yla kazanan futbol takımımızın bizlere şampiyonluk kupasını kazandırması var. İşte o kupayla camiamızın emekleri taçlanacak." şeklinde konuştu.

Başkan Fikret Orman, gelecek sezonlarda sadece futbolda değil, tüm branjlarda başarı hedeflediklerini ifada ederken, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığını sözlerine ekledi.

 

Sayfa Yükleniyor...