Herkes memnun!

Fenerbahçe'de yeni oyun sistemi memnuniyet yarattı. Teknik direktör Vitor Pereira’nın tek endişesi ise sakatlık ihtimali. Portekizli çalıştırıcı bu nedenle hafif sakatlığı bulunan Volkan Şen'i hem maçlarda, hem de antrenmanlarda tedbirli kullanıyor.

NTV Spor 03.05.2016 - 10:34
Herkes memnun!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Galatasaray derbisinden itibaren uygulamaya başladığı yeni oyun sistemi takım içinde memnuniyet yarattı. Son 4 resmi maçta 14 gol atarak sadece 1 gol yiyen sarı lacivertli takımda futbolcular daha önce bu sistemde oynamaları halinde yaşanacak olası senaryoları konuşuyorlar. Yönetim de arka arkaya alınan puan kayıplarının ardından teknik ekibin gösterdiği reaksiyondan memnun kaldı.

Teknik ekibin endişesi ise hücum hattında yaşanabilecek olası sakatlık endişesi. Volkan Şen'e pubis başlangıcı teşhisi konması sonrasında, Vitor Pereira milli futbolcuyu olabildiğince kontrollü kullanmaya çalışıyor. Son dönemdeki formuyla dikkat çeken Volkan, oynanan son 5 maçtan sadece tamamlanamayan Trabzonspor karşılaşmasının sonuna kadar sahada kaldı. Bu bölgeye alternatif olabilecek Lazar Markoviç'in sakatlığı, Diego'nun düşük formu ve hatta Caner Erkin'in kadro dışı olması üzerine, Pereira özellikle bu bölgedeki oyuncuları antrenmanlarda da riskten uzak tutmaya çalışıyor. Portekizli çalıştırıcı herhangi bir zorunluluk oluşmadıkça lig sonuna kadar ilk 11'de değişiklik yapmayı düşünmüyor.

Sayfa Yükleniyor...