"Ayıp şeyler bunlar"

Spora Şiddetin Önlenmesi Çalıştayı'na katılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, NTV Spor'da gündeme dair soruları yanıtladı. Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili spekülasyonlara tepki gösteren Orman,"Saha dışına çıkıp işleri yönlendirmeye çalışıyorlar. Bunlar ayıp şeyler" dedi. Mario Gomez'den ayrılmak istediğine dair bir bildirim geelmediğini kaydeden Orman, "Şu anda gündem transfer değil, şampiyonluk" ifadelerini kullandı.

NTV Spor 03.05.2016 - 12:31
"Ayıp şeyler bunlar"

Sporda Şiddetin Önlenmesi Çalıştayı'na katılan Fikret  Orman gündemi değerlendirdi. Sözlerine herkesin kandilini kutlayarak başlayan Orman, "Böyle toplantıların en önemli şeyi sonuç çıkmasıdır. Sonucu olmayan böyle toplantıları doğru bulmuyorum. Spor, Adalet ve İçişleri Bakanları geliyor. Ülkenin bu işe verdiği önemi göteriyor. Dünyada bu gibi olaylar ilk defa Türkiye'de olmadı. Bu güzel oyunu çirkinleştiren kimlerse ceza aldılar, spordan sahadan men edildiler. En güzel örneği Premier Lig. İngiltere'de bunlar çok oluyordu. Sonradan alınan tedbirlerle, Premier Lig dünyanın en itibarlı ligi oldu. Dünyada en prestijli lig oldu. Demek ki oluyor. Biz de de olur. Mış gibi yapılmasın. Bu işin gerçek sorumluları, bu sistemi kim besliyorsa bunun cezasını çekmesi lazım." dedi.

"ŞAMPİYONLUĞU HAKETTİK"
Şampiyonluk yarışına da değinen Fikret  Orman, "Öngörü yapmak istemiyorum. Beşiktaş, tüm bireyleri, camiası, futbolcu ve teknik heyetiyle şampiyonluğa hedeflenmiş durumda. Şampiyonluğu çok istiyoruz ve açıkçası hak ettiğimizi düşünüyoruz. Fenerbahçe'yle mücadele ediyoruz. Onlar da hakettiklerini düşünüyorlardır. Bunlar doğal şeyler. Önümzde 3 maç var ve o maçları kazanmak istiyoruz. Sahada oyuncularımız karar verecekler." ifadelerini kulllandı.  

"BUNLAR AYIP ŞEYLER"
Galatasaray-Beşiktaş maçıyla ilgili basında çıkan haberlerin sorulması üzerine ise Beşiktaş Başkanı Fikret Orman,"Şöyle olacak, böyle olacak diye son 3-4 gündür kamuoyunu yönlendirmeye çalışıyorlar. Beşiktaş'ta transfer olacağını dile getiriyorlar. Ayıp şeyler bunlar. Derbi rahat mı geçer bilmem; ama büyük kulüpler, büyük oyunculardan oluşur. Beşiktaş da Galatasaray da büyük kulüp. Sahada güzel bir maç yapacaklar. Mesele, saha dışına çıkıp o işleri yönlendirmeye çalışmalar. Cin olmadan cin çarpmalar. Ayıp şeyler. Yok "Galatasaray böyle yapacakmış", "Beşiktaş'ın şu oyuncusu transfer olacakmış." Kimse yemiyor bunları. Biz maçımıza çıkacağız elimizden gelen gayretle kazanmak isteyeceğiz." diye konuştu.  

"GOMEZ'DEN BİR BİLDİRİM YOK"
Mario Gomez'in takımdan ayrılmak istediğine dair yönetime bildiride bulunduğu yönündeki haberleri yalanlayan Orman; "Beşiktaş bütün katmanlarıyla şampiyonluğa kitlenmiş vaziyette. Mario demeçlerinde de "Türkiye'de kalmak istiyorum" dedi. Biz de Mario'yu çok seviyoruz. Kalmasını arzu ediyoruz. Fakat profesyonel bir hayat. Türkiye'nin en iyi santraforu Cenk Tosun bizde. Beşiktaş Türkiye'nin dünyanın en önemli kurumlarından bir tanesi. Beşiktaş'ta oyuncuların oynama istediklerini görmemiz lazım. Şu anda gündem bu değil. Gündem önümüzdeki Galatasaray, Osmanlı ve Konya maçları. Farkındaysanız 2 hafta içinde bizim seçimimiz var. 3 senelik bir yönetim kurulu seçilecek, o bile gündemimizde değil.  Gündem şampiyonluk onun için gündemi takip edelim. Beşiktaş'ı karıştırmak için gündem yaratmaları doğru ve nazik bulmuyorum. Herkes işini yapsın, biz de işimizi yapacağız. Mario Gomez'den şu anda bir bildirim yok" açıklamalarında bulundu.

Sayfa Yükleniyor...