Fenerbahçe 109 yaşında

Fenerbahçe Kulübü, kuruluşunun 109. yılı ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kulübü ziyaretinin 98. yıl dönümünü düzenlenen törenle kutladı.

NTV Spor 03.05.2016 - 14:39
Fenerbahçe 109 yaşında

Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene, kulüp asbaşkanı Tahir Sarıoğlu, yönetim kurulu danışmanı Vedat Olcay, genel koordinatör Tamer Yelkovan, amatör şubeler koordinatörü Fikret Çetinkaya, Yüksek Divan Kurulu ve kongre şube kaptanları, eski sporcular, altyapı antrenör ve sporcularının yanı sıra, Fenerbahçe Koleji öğrencileri ile kulüp çalışanlarının katıldığı belirtildi.

Törenin açılış konuşmasını yapan Yüksek Divan Kurulu Genel Sekreteri Suavi Eman'ın, Fenerbahçe kültürüyle yetiştiklerini vurgulayarak, "Hepimiz tek yürek olup el ele verirsek yasaların, laikliğin hiçe sayıldığı bugünlerden aydınlıklara çıkabiliriz." ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Fenerbahçe Kulübü Tarih, Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Sertaç Kayserilioğlu'nun da İstanbul'un işgal yıllarındaki Fenerbahçe Kulübü'nün durumunu, işgal güçleri tarafından kulübün kapatılmasını anlatan bir konuşma yaptığı bildirildi.

Fenerbahçe Koleji ve altyapı sporcularının, Atatürk konulu yaptığı konuşmalar ve okuduğu şiirlerin ardından törenin 10. Yıl Marşı ile sona erdiği belirtildi.

Sayfa Yükleniyor...