Fenerbahçe'de Kupa hazırlığı!

Fenerbahçe'de Vitor Pereira kupada Torku Konyaspor ile oynanacak rövanş maçında rotasyona gidecek. Pereira as oyuncularını Başakşehir maçına saklayacak.

NTV Spor 03.05.2016 - 22:00
Fenerbahçe'de Kupa hazırlığı!

Ziraat Türkiye Kupası ilk maçında deplasmanda Torku Konyaspor'u 3-0 yenen Fenerbahçe iç sahada oynayacağı rövanş maçına hazırlanıyor. Teknik direktör Vitor Pereira ilk maçtaki avantajlı skorun da etkisiyle as oyuncularını dinlendirecek.

Son antrenmanda takımdan ayrı çalışan Volkan Demirel, Robin van Persie ve Luis Nani'nin sakatlığı bulunmazken, bu isimler kupada dinlendirilmesi beklenen oyuncular arasında yer alıyor. Kalede Fabiano'ya görev verecek Pereira savunma dörtlüsüne Şener Özbayraklı, Abdoulaye Ba ve Michal Kadlec'i dahil edecek. Pereira Simon Kjaer veya Bruno Alves'den biriniyse bu maçta dinlendirecek. Portekizli teknik adam, orta sahada da Ozan Tufan'a ilk 11'de forma vererek, Mehmet Topal veya Josef de Souza'dan birini kulübede başlatacak. Diego'yu ilk 11'de kullanmayı düşünen Pereira, ileri uçta da Fernandao'ya şans verecek. Pereira böylece son 4 resmi maçı 5 gol, 2 asistle geçen Robin van Persie'ye de dinlenme imkanı vermiş olacak.

Vitor Pereira ligde oynanan son 4 karşılaşmada aynı ilk 11'i tercih etmişti. Sarı lacivertliler Torku Konyaspor maçından sonra ligde pazartesi günü Başakşehir ile karşılaşacak.

Fenerbahçe'de sakatlığı süren Lazar Markovic Torku Konyaspor karşısında da forma giyemeyecek.

Sayfa Yükleniyor...