Derbi şifreleri!

Süper Lig'in 32. haftasında Galatasaray'ın konuğu olacak Beşiktaş, 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına devam ediyor. Antrenmanın ardından oyuncuları ile toplantı yapan teknik direktör Şenol Güneş sarı kırmızılı takımın son oynadığı maçların görüntüsünü futbolcularına izletti.

NTV Spor 03.05.2016 - 22:34
Derbi şifreleri!

Ligin bitimine 3 hafta kala 73 puan ile liderliğini sürdüren siyah beyazlılar, zorlu Galatasaray derbisinin mesaisini sürdürüyor. Son oynanan Kayserispor maçının ardından sakat veya cezalı futbolcusu olmayan siyah beyazlılar, son antrenmanı tam kadro gerçekleştirdi. 

Teknik direktör Şenol Güneş, pazar günü oynanacak derbinin taktiğini oyuncularına şimdiden göstermeye başladı. Son çalışmanın ardından futbolcuları ile toplantı yapan Güneş, sarı kırmızılı ekibin oynadığı son maçlarının görüntülerini oyuncularına izletti. Galatasaray'ın attığı ve yediği gollerini ağırlıkta olduğu videolarda, rakibin zayıf ve güçlü yanlarını futbolcularına göstermeye çalışan deneyimli çalıştırıcı, savunmada görev yapan oyunculara uyarılarda bulundu.


Özellikle Sneijder ve Podolski'nin etkinliğini azaltmak için yapılması gerekenlerin üzerinde duran tecrübeli teknik adam, ligin ilk yarısında oynanan derbiden de örnekler verdi. Defans hattının kanatlarında görev yapacak olan Beck ve İsmail'den hücuma çıkışlarda daha dengeli olmalarını isteyen Güneş, pozisyon hatalarını en aza indirmek futbolcularının 90 dakika boyunca sakin kalmalarını istedi.

 

Sayfa Yükleniyor...