Sneijder kadroda!

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Çaykur Rizespor'u konuk eden Galatasaray'ın ilk 11'inde 2 değişiklik oldu.

NTV Spor 04.05.2016 - 21:55
Sneijder kadroda!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink, ligde son oynanan Bursaspor maçının ilk 11'inde yer alan isimlerden Umut Bulut ve Olcan Adın'ı yedeğe çekip, yerlerine Semih Kaya ile Ryan Donk'u oynattı.     
        
Sakatlığı nedeniyle Bursaspor deplasmanına götürülmeyen Semih Kaya, tedavisinin tamamlanmasının ardından takımdaki yerini almış oldu.     
        
Sarı-kırmızılılar karşılaşmaya, Muslera, Semih Kaya, Denayer, Hakan Balta, Carole, Donk, Selçuk İnan, Sabri Sarıoğlu, Emre Çolak, Yasin Öztekin ve Podolski 11'i ile başladı.     
        
Yedeklerde ise Cenk Gönen, Umut Bulut, Sneijder, Sinan Gümüş, Linnes, Koray Günter ve Olcan Adın yer aldı.     
              
Sakatlığı nedeniyle bir süredir takımdan ayrı olan sarı-kırmızılı futbolcu Wesley Sneijder'e, Çaykur Rizespor karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda yer verildi.     
        
Yaşadığı sakatlık sonrası 4 maç sahalardan uzak kalan ve Fenerbahçe derbisine yetiştirilen Hollandalı yıldız, bu müsabakanın ardından takımının 3 karşılaşmasını daha kaçırırken, Çaykur Rizespor önünde yedekler arasında sahaya çıktı.     

Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren ve tedavi olan Sneijder'in teknik direktör Jan Olde Riekerink tarafından 18 kişilik kadroya alınması, oyuncunun Beşiktaş derbisinde tamamen hazır durumda olacağı şeklinde yorumlandı.     
        
Ayrıca, sakatlığı sonrası uzun süre takımdan ayrı kalan ve son olarak 21 yaş altı takımının Kasımpaşa ve Bursaspor ile yaptığı maçlarda forma giyen Sinan Gümüş, yaklaşık 3 ay aradan sonra A takım kadrosuna girdi.     
        
Öte yandan, sakatlıkları bulunan Aurelien Chedjou ve Bilal Kısa maç kadrosuna dahil edilmedi.     
              
ÇAYKUR RİZESPOR'DA 4 DEĞİŞİKLİK
Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ligde son oynanan Mersin İdman Yurdu karşılaşmasının 11'inde 4 değişiklik yaptı.     
        
İlk maçı evinde 3-1 kaybeden mavi-yeşilli ekibin teknik direktörü Karaman, "Galatasaray karşısında, oynatmadığım bazı oyunculara şans vereceğim." şeklindeki açıklamasına paralel olarak, fazla forma şansı bulamayan isimleri tercih etti.     

Mersin İdman Yurdu karşısına ilk 11'de çıkan isimlerden, kaleci Itandje ile Oboabona maç kadrosunda yer almazken, Viera ve Deniz Kadah ise yedek soyundu. Bu oyuncuların yerine, Gökhan Akkan, Ertuğrul Ersoy, Tuszynski ve Ümit Kurt ilk 11'de yer aldı.     
        
Oboabona'nın eşinin rahatsızlığı nedeniyle Rize'de kaldığı, kaleci Itandje'ın ise belinde ağrıları olduğu öğrenildi.     
              
Galatasaray-Çaykur Rizespor karşılaşmasını yöneten hakem Volkan Bayarslan, Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta bir taraftarın saha içinde saldırısına uğramasının ardından 10 gün sonra yeniden görev aldı.     
        
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 24 Nisan Pazar günü oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ilave yardımcı hakemi olan Volkan Bayarslan, tribünden atlayan bir bordo-mavili taraftarın fiziki müdahalesine maruz kalması sonrası yeniden görevinin başına dönmüş oldu.     
Yaşanan bu olay nedeniyle müsabaka tamamlanamazken, hükmen mağlup ilan edilen Trabzonspor Kulübü'ne Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu da 4 maç seyircisiz oynama cezası vermişti.

Sayfa Yükleniyor...