Samsunspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 37. hafta)

Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Samsunspor ve Alanyaspor kozlarını paylaşıyor. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Mert Güzenge yönetecek. Alanyaspor karşısında puan alarak son haftaya düşme hattından uzaklaşmak isteyen kırmızı-beyazlılar, Alanyaspor karşısında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Alanyaspor ise ligde oynadığı son 4 karşılaşmada mağlup olmadı. Peki Samsunspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 17.05.2024 - 10:14
Son Güncelleme: 17.05.2024 - 10:15
Samsunspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Süper Lig 37. hafta)

Bu sezon ligde yükselen ve gösterdiği performansla dikkat çeken Samsunspor, ligde oynadığı Konyaspor maçında sahadan 3-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Aldığı yenilgiyi unutturmak isteyen Samsunspor, Alanyaspor maçıyla birlikte çıkış arıyor. Fatih Tekke yönetimindeki Alanyaspor ise yükselen grafiğiyle dikkat çekti. Sezon genelinde topladığı 50 puanla 7. sırada yer alan Akdeniz ekibi, Samsunspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmeyi hedefliyor. Samsunspor - Alanyaspor maçının ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati merak ediliyor. Peki Samsunspor - Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

SAMSUNSPOR- ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN?

’de heyecan Samsunspor - Alanyaspor mücadelesiyle devam ediyor. Düşme hattında kritik mücadeleler oynanırken kırmızı-beyazlılar, Alanyaspor maçında sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Samsunspor - Alanyaspor mücadelesi 18 Mayıs cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Mücadeleyi Mert Güzenge yönetirken yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Murat Alan yapacak.

“EN İYİ PERFORMANSIMIZI SERGİLEMEMİZ LAZIM”

Samsunspor’u çalıştıran Markus Gisdol, Alanyaspor maçı öncesinde kritik açıklamalarda bulundu. Kendi sahalarında ligin son maçına çıkacaklarını belirten Gisdol, "Taraftarlarımızın önüne çıkmak için sabırsızlanıyoruz. Onların önünde oynayacağımız için çok mutluyuz çünkü bize her zaman destek oldular.

Zor bir rakibe karşı oynayacağız ve en iyi performansımızı göstermemiz lazım. Son oynadığımız Konyaspor maçında Bennasser kart cezalısı ve Alim Öztürk sakattı. Bennasser bu maçta forma giyebilecek ancak Alim'in durumu halen belirsizliğini koruyor. Maçtan bir gün önce oynayıp oynamayacağına karar vereceğiz." dedi.

ALANYASPOR SON DURUM

Fatih Tekke’nin çalıştırdığı Alanyaspor bu sezon ligde geride kalan 36 haftada 12 galibiyet, 14 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Akdeniz ekibinde Oğuz Aydın, Ahmet Hassan, Novais, Yusuf Özdemir, Efecan Karaca gibi isimlerin performansı dikkat çekti.

Alanyaspor son olarak Beşiktaş mücadelesinden 1-1 eşitlikle ayrılmıştı. Turuncu-yeşilliler, haftaya topladıkları 50 puanla 7. sırada giriyor.

Sayfa Yükleniyor...