Gençler 1 yıl daha Üzülmez'e emanet

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, teknik direktör İbrahim Üzülmez'in sözleşmesini uzattı.

NTV Spor 06.05.2016 - 14:58
Gençler 1 yıl daha Üzülmez'e emanet

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, kulüp genel sekreteri Sinan Gürsoy ve asbaşkan Arif Ölmez ile bir araya gelen Üzülmez, kendisini bir yıllığına daha başkent ekibine bağlayan sözleşmeye imza attı.

İbrahim Üzülmez, imzanın ardından kulüp başkanı İlhan Cavcav'ı arayarak, başarılarının devam edeceğini vurgulayıp, imzanın her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

Üzülmez, kırmızı-siyahlı kulüple sözleşme yenilediği için mutlu olduğunu söyledi.

Sezonun ikinci yarısında takımın başına gelmesinin ardından yakaladıkları başarılı performansı yeni sezonda da sürdürmeyi hedeflediklerini belirten Üzülmez, "Çok mutluyum. Oyuncularımızla güzel bir birliktelik yakaladık. Performansımızı zaten tüm kamuoyu takdir ediyordu. Başkanımız da takdir etti ve bize bu imkanı tanıdı" dedi.

Başkan İlhan Cavcav'ın en başında da kendisine güvendiğini belirten İbrahim Üzülmez, "Sayın başkanımızın güvenini boşa çıkarmadım. Bu imza, aynı zamanda başarımızın ve performansımızın tesadüf olmadığının da göstergesidir. Biz, çalışarak bu noktaya geldik. Yeni sözleşme bizi daha fazla motive edecek ve hep birlikte bu kulübü daha güzel yerlere taşıyacağız" diye konuştu. 

Sayfa Yükleniyor...