"İsterdim ki her şey bizim elimizde olsun"

Fenerbahçeli Simon Kjaer, kulübün resmi gazetesine açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli kulübe kupalar kazanmak için geldiğini belirten Danimarkalı stoper, lig yarışı için de "Biz işimize bakıp, kendi maçlarımızı kazanmalıyız" yorumunda bulundu.

NTV Spor 06.05.2016 - 15:26
"İsterdim ki her şey bizim elimizde olsun"

Fenerbahçe'nin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer, kulübün resmi gazetesine konuştu.

Danimarkalı oyuncu, şampiyonluk yarışını değerlendirdi. Puan avantajının Beşiktaş'ta olduğunu vurgulayan deneyimli stoper, "Ben isterdim ki şuanda her şey bizim elimizde olsun ve kendi maçlarımızı kazandığımız takdirde kesinlikle şampiyon olabilecek bir durumda olalım. Ama şu an durum böyle değil" yorumunda bulundu.

Önlerindeki tüm maçları kazanmaları gerektiğinin altını çizen Danimarkalı futbolcu, "Tabi ki şampiyon olabilmemiz için diğer takımın bir hatasıyla bize yardım etmesi gerekiyor. Ama bizim yapmamız gereken, onlara odaklanmak yerine kendi maçlarımızı kazanmak olmalı" ifadelerini kullandı.

Beni buraya getiren en önemli etken bir şeyler kazanma olasılığıydı" diyen Kjaer, Fenerbahçe'de her maçı kazanmak zorunda olduklarını ve bu baskının da hoşuna gittiğini belirtti.

Babasının da Danimarka'da stoper oynadığını hatırlatan Kjaer, "Savunma oyuncusu olarak doğduğum fikrine katılıyorum" dedi.

Saha içindeki hırslı yapısı sorulan Kjaer, "Böyle görünüyorsa çok mutlu olurum. Çünkü ben kendimi ve arkadaşlarımı sürekli ateşlemeye çalışıyorum" yorumunu yaptı.

Başarılı oyuncu isminin okunuşuyla ilgili tartışmalara açıklık getirdi. "İngilizce olarak bakarsak ismimde 5 harf var gibi gözüküyor ama aslında Danimarka dilinde 4 harfli benim ismim. Çünkü orda A ve E'nin birleştiği bir harf var o Danimarka dilinde terk bir harf. Danimarka dilinde baktığınızda keya diye okunuyor. Ama ingilizce olarak incelediğinizde Kayer halini alıyor" açıklamasında bulundu.

Sayfa Yükleniyor...