Obradovic'ten Final-Four yorumu

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Spor Toto Basketbol Ligi'nde Muratbey Uşak Sportif karşısında çok iyi oynayarak kazandıklarını söylerken Final-Four değerlendirmesi de yaptı

NTV Spor 07.05.2016 - 16:18
Obradovic'ten Final-Four yorumu

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Çok iyi oynadık. Bazı anlarda savunmada kötüydük ve kolay atışlar verdik. Geçen maçta olduğu gibi bugün de asistlerde iyiydik. Bütün oyuncular topu çok iyi paylaştı ve herkes sorumluluk aldı." dedi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de 13-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek THY Euroleauge'de Dörtlü Final'e hazırlanmaya başladıklarını aktaran Obradovic, "Ufak ufak başlamıştık hazırlanmaya ama pazartesi sabahtan itibaren tam olarak çalışmalara başlayacağız. Oyuncularımın biraz dinlenmeye ihtiyacı var. Orada neyle karşılaşacağımızın bilincindeyiz. Büyük bir motivasyonla Berlin'e gideceğiz. Bakalım neler olacak." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli basketbolcu Kostas Sloukas ise düşündükleri planı sahaya yansıtarak farklı kazandıklarını vurguladı. Yunan oyuncu, Dörtlü Final için de "Çok iyi bir sezon geçirdik. Dörtlü Final'deki maçlar çok farklı oluyor. Herkesin şampiyonluk şansı yüzde 25. Tek maç tek şans olacak. Laboral Kutxa iyi bir takım. Çok iyi geldiler buraya kadar. İlk maçta iki takımın da şansı yüzde 50 diyebilirim." değerlendirmesinde bulundu.

BULKAZ: "PLAY-OFF'A HAZIRLANACAĞIZ"
Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, geçen maçta Royal Halı Gaziantep'i yenerek play-off bileti aldıklarını, bu yüzden bu karşılaşmada sakatlık riski bulunan oyuncuları oynatmadığını belirtti.

Play-off'a kalmayı başardığı için takımını tebrik eden Bulkaz, "Sakatlık riski olan oyuncularımızı bugün oynatmadık. Fenerbahçe'ye THY Euroleague Final Four'da başarılar diliyorum. İnşallah şampiyon olurlar. Play-off'a eksiklerimizi tamamlayıp hazırlanacağız. Çıkan takıma sahamızda maç kaybetmeyip, elemeye çalışacağız." şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...