"Sezonun en iyi futbolunu oynadık"

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Çaykur Rizespor'u 6-0 yenen Trabzonspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı, sezonun en iyi futbolunu oynayarak farklı galip geldiklerini belirterek, bu galibiyette genç oyuncuların fazlasıyla rolünün bulunduğunu söyledi.

NTV Spor 08.05.2016 - 19:10
"Sezonun en iyi futbolunu oynadık"

Mandıralı, maçın ardından düzenlenen  basın toplantısında, Çaykur Rizespor karşısında keyifli ve güzel bir maç oynayarak galip geldiklerini anlatarak, "Bugün Trabzonspor olarak belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık ve farklı da kazandık. Bunda genç oyuncularımızın rolü fazlasıyla vardı" dedi.

Amacından uzaklaşan Trabzonspor'da, gençlere şans vermek adına çok önemli bir maç oynadıklarını vurgulayan Mandıralı, "Gençler de bu şansı çok iyi kullandılar. Hem oyun olarak hem de attıkları gollerle Trabzonspor'a katkı sağladılar. En azından bu kadro içinde olmak adına bir mesaj verdiler. Genç oyuncularımızı ve bütün futbolcularımızı kutluyorum" diye konuştu.

Mandıralı, affedilen Erkan Zengin ve Cavanda ile ilgili bir soru üzerine de "Biz bu oyuncuların ayrı çalışmaları konusundaki kararı yönetimle beraber almıştık ama sonradan yönetim kararıyla 2 oyuncu geri döndü. 6 oyuncu için de zaten kadro dışı değil performans düşüklüğüne dayalı böyle bir karar almıştık. İki oyuncunun geri dönmesi tamamen yönetimin kararıdır" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...