Gelmeyin! Ölüm tehlikesi!..

Brezilya futbol tarihinin en büyük isimlerinden Rivaldo, Rio Olimpiyat Oyunları’nı yerinde takip etmek isteyen turistlere şiddet uyarısı yaptı. Rivaldo, turistlerin Rio'ya gitmeleri halinde, yaşamlarını tehlikeye atacağı görüşünde.

NTV Spor 10.05.2016 - 17:00
Gelmeyin! Ölüm tehlikesi!..

Rio de Janeiro'da, 17 yaşındaki bir kızın çatışma sırasında 2 ateş arasında kalıp ölmesi, ülke tarihinin en önemli futbolcularından Rivaldo'nun sert tepkisini beraberinde getirdi. Rio'daki şiddet sarmalının her geçen gün daha da kötüye gittiği uyarısında bulunan Rivaldo, olimpiyat oyunlarını yerinde izlemek isteyen turistlere; "Evinizde kalın" çağrısı yaptı.

Kariyerinin en parlak günlerini Barcelona'da geçiren efsanevi oyuncu; "Burada işler her geçen gün daha da çirkinleşiyor. Rio'yu ziyaret etmek isteyen herkese tavsiyem, evlerinde kalmaları yolunda. Bu kentte hayatınızı riske atmayın. Brezilya'mızda bu durumu ancak Tanrı değiştirebilir" dedi.

Rio'daki çete savaşlarında geçen ay 11 kişi yaşamını yitirdi.Brezilya polisi geçen yıl ise kent çapında 307 kişi öldürdü.

Sayfa Yükleniyor...