Görüşmeleri doğrulamıştı: Ralf Rangnick kararını verdi

Avusturya Milli Takım Teknik Direktörü Ralf Rangnick'in yeni sezonda Bayern Münih'i çalıştırmak istediği belirtildi.

Haber Merkezi - NTV Spor 01.05.2024 - 10:10
Görüşmeleri doğrulamıştı: Ralf Rangnick kararını verdi

Teknik direktör arayışlarını sürdüren 'te öne çıkan isim Ralf Rangnick.

Bild'de yer alan haberde Avusturya Milli Takımı'nı çalıştıran Rangnick'in Bayern Münih'e gitmek istediği ve bu hafta görüşmelerin süreceği ifade edildi.

Haberde ayrıca Bayern Münih ve Avusturya Federasyonu arasındaki görüşmelerden kısa süre içinde bir sonucun çıkmasının beklenmediği kaydedildi.

BAYERN MÜNİH'TEN AÇIKLAMA

Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında Real Madrid'le 2-2 berabere kalan Bayern Münih'te kulüp başkanı Herbert Hainer, Ralf Rangnick'le görüştüklerini doğruladı.

Hainer, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Ralf'le görüşmlerimiz olumlu ilerliyor. Ancak birkaç gün daha beklememiz gerekiyor. Mükemmel bir antrenör. Avusturya Milli Takımı'ndan duyduğumuz her şey çok olumlu. Bizim için çok iyi bir aday." ifadelerini kullandı.

NE DEDİ?

Avusturya Milli Takımı'yla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda mücadele edecek Ralf Rangnick, önceliğinin bu turnuva olduğunu söylemişti.

Geçtiğimiz hafta Rangnick, "Bayern Münih benimle iletişime geçti ve ben de Avusturya Futbol Federasyonu'nu bilgilendirdim. Güvene dayalı bir ilişkimiz var ve odak noktam Avusturya Milli Takımı. Avrupa Futbol Şampiyonası'na odaklandık. Bayern beni istediğini söyledi ve sormam gereken soru şu, 'Bunu istiyor muyum?'. Başka bir şey yapmak istersem öncelikle Avusturya Futbol Federasyonu'yla görüşeceğim." açıklasında bulundu.

Sayfa Yükleniyor...