Kim Min-Jae'nin yaptıkları Bayern Münih-Real Madrid maçına damga vurdu

Şampiyonlar Ligi yarı final turu ilk maçında Real Madrid, deplasmanda Bayern Münih ile 2-2 berabere kaldı. Alman devinin stoperi Kim Min-Jae, Bayern Münih'in ağlarında gördüğü 2 golde de pay sahibi olarak dikkat çekti.

Haber Merkezi - NTV Spor 01.05.2024 - 09:11
Kim Min-Jae'nin yaptıkları Bayern Münih-Real Madrid maçına damga vurdu

ile , yarı final turu ilk maçında Allianz Arena'da karşı karşıya geldi. Mücadele 2-2'lik eşitlikle sona ererken Kim Min-Jae maça adeta damga vurdu.

KIM MIN-JAE'DEN KADEME HATASI

Karşılaşmanın 24. dakikasında Real Madrid'in Vinicius Jt ile bulduğu golde savunma merkezinde derin bir boşluk bırakan Güney Koreli stoper, Toni Kroos'un uygun pas açısı bulmasının önünü açtı. Kroos'un pasında kaleci Neuer ile karşı karşıya kalan Vinicius Jr. düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

PENALTIYA SEBEBİYET VERDİ

Bayern Münih'in maçı 2-1 önde götürürken sahneye bir kez daha Kim Min-Jae çıktı. 27 yaşındaki futbolcu bu kez de ceza sahası içinde Rodrygo'ya yaptığı müdahaleyle penaltıya sebebiyet verdi. Topun başına geçen Brezilyalı futbolcu, 84. dakikada Neuer'i mağlup etti ve maça dengeyi getirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç 2-2'lik skorla sona erdi.

Sayfa Yükleniyor...