Obradovic'in keyfi yerinde!

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, basın toplantısında keyifli göründü. Sırp koç, oyuncusu Bogdanovic ve CSKA Moskova Başantrenörü Itoudis ile ilgili esprili açıklamalarda bulundu.

NTV Spor 14.05.2016 - 16:04
Obradovic'in keyfi yerinde!

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic final maçı öncesi düzenlenen basın toplantısına esprileriyle damga vurdu. Oyuncusu Bogdan Bogdanovic'e takılan deneyimli çalıştırıcı, gelen sorulara da gülümseten yanıtlar verdi.

Obradovic, "Laboral maçı tam planladığımız gibi gitti. Planımız maçı uzatmaya götürmekti. Özellikle Bogdanovic o bu işi çok seviyor. Tüm maç uyuyor ve sonra uyanıyor. Onunla özel bir ısınma yapmamız lazım. Sabah 5 gibi alarmını kurmalıyız" dedi.

Obradovic, uzun süre birlikte çalıştığı CSKA Moskova Başantrenörü Itoudis ile ilgili gelen sorulara da esprili cevaplar verirken, aralarındaki özel iletişime de değindi.

Obradovic "Itoudis, 1990'da benimle birlikte çalışmaya karar verdi. O zaman benimle olmaya karar vererek hata yapmış. Antrenmanlarda beni hep delirtirdi. Bazı konuları saatlerce tartışırdık ancak aslında bu en iyi şeydi. Hayatımızın 13 senesini birlikte geçirdik. Bu kolay değil. Her zaman bir güven ilişkimiz vardı. Ona asla bir asistan koç olarak davranmadım. O benim için her zaman çok daha fazlası, çok daha özel bir insan oldu” ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...