Bir sonraki durağı neresi olacak?

PSG'nin İsveçli forveti Zlatan Ibrahimovic, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarda takımdan ayrılacağını kamuoyuna duyurmuştu.

NTV Spor 14.05.2016 - 16:12
Bir sonraki durağı neresi olacak?

2012 yazında Milan'dan PSG'ye 21 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Zlatan Ibrahimovic, kulüpte geçirdiği 4 sezonun ardından Fransa'dan ayrılmaya hazırlanıyor. Fransız ekibinde toplam 178 karşılaşmaya çıkan Ibrahimovic, bu maçlarda 152 gol atıp 60 da asist yapmayı başardı.

34 yaşında olmasına rağmen gösterdiği üst düzey performansla dikkatleri çeken Ibrahimovic'in bir sonraki durağının neresi olacağı ise henüz belli değil. Dış basında en çok üstünde durulan iki ekip ise ABD'de MLS'te yer alan Los Angeles Galaxy ve İngiliz ekibi Manchester United. ESPN'in haberine göre Zlatan Ibrahimovic'in büyük ihtimalle LA Galaxy'ye imza atacağı yazılırken, The Telegraph da oyunuyu kadrosuna katma konusunda Manchester United'ın favori olduğuna dair bir haber paylaştı.

İngiliz gazete ayrıca İsveçli oyuncuya Kırmızı Şeytanlar'ın vergileri düşülmüş halde haftalık 630 bin euroluk bir kontrat teklifi yaptığını iddia etti. Bu iki ekibe göre düşük olsa da Zlatan'ın La Liga ekibi Real Madrid'e ve eski kulübü İtalyan Milan'a imza atması da gündeme gelmişti.

Ligue 1'da sezonun en iyisi seçilen Zlatan Ibrahimovic, ligde bu sezonu 30 maçta 36 gol 13 asistlik ihtişamlı bir istatistikle kapattı.

Sayfa Yükleniyor...